Flybook
Image default
Aanbiedingen

3 voordelen van een frans bed

Een frans bed. De echte caravan en camper liefhebbers zullen er vast wel eens van gehoord hebben, voor degenen die nog relatief nieuw zijn op dit gebied klinkt het misschien wat minder bekend in de oren. Een frans bed is een matras waarvan één of meerdere hoeken zijn afgesneden, wat ze perfect maakt voor in kleine ruimtes zoals een camper of caravan, die door hun afmetingen lang niet altijd de ruimte hebben voor een normaal matras. Een frans bed heeft zeker voor in een camper of caravan een aantal voordelen tegenover een gewoon matras. In dit artikel zullen we drie van deze voordelen bespreken. 

Benut zo efficiënt mogelijk de ruimte van je voertuig

Het eerste grote voordeel aan een frans bed bed hebben we net eigenlijk al benoemd: door de afgesneden hoeken past hij perfect in kleine ruimtes zoals die van een camper of caravan. Daarnaast geeft een frans bed – door zijn bijzondere vorm – de mogelijkheid om je vakantiehuis op wielen zo efficiënt mogelijk in te delen, want ook op vakantie wil je natuurlijk kunnen genieten van de comfort van thuis. Door de afgesneden hoeken kun je de ruimte van je reishuis zo slim mogelijk indelen, waardoor je niet hoeft in te leveren op bepaalde gemakken. 

Alle maten en vormen zijn mogelijk

Waar je met een normaal matras vaak vast zit aan standaard maten, kan een frans bed volledig op maat gemaakt worden, waardoor je veel flexibeler om kunt gaan met de inrichting van je voertuig. Geen afmeting is te gek, wat de matrassen uitermate geschikt maakt voor zowel hele krappe ruimtes, als voor degenen die graag een groot bed wensen. Op seminautic.nl vind je een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte matrassen voor in jouw voertuig. Hoewel er gewerkt wordt op afspraak, kun je vaak dezelfde dag nog langskomen om alle wensen te bespreken en is je matras binnen één uur klaar.