Al uw voorkeuren toegepast in het intercomsysteem

Geplaatst door

De installatie van een audio intercomsysteem moet goed en secuur gebeuren. Dit omdat het systeem fungeert als beveiligingsmechanisme Daarnaast is het mooi meegenomen op het moment dat het entreepaneel goed aansluit bij de huidige stijl van uw woning of pand. Op deze manier verwerkt u het systeem naadloos in uw interieur en zorgt u voor een mooi en representatief geheel. Bij Fontein Elektrotechniek begrijpen ze dit maar al te goed. U heeft bij dit bedrijf namelijk keuze uit verschillende entreepanelen. Kiest u voor een paneel dat er netjes en stijlvol uitziet of gaat u voor een robuuste uitstraling? Hoe u ook wilt dat het entreepaneel van uw intercomsysteem eruitziet, bij de specialist is het mogelijk.

Beveilig zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen met een audio intercomsysteem

Bij de verantwoordelijkheid over een bedrijfspand of appartementencomplex gaat het er ook om dat u een professioneel audio intercomsysteem laat installeren. Dit zorgt er namelijk voor dat het pand op de juiste manier beveiligd is. Zo weet u dankzij het intercomsysteem altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit binnentoestel in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u ervan verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.

Storing aan uw audio intercomsysteem? De specialist lost het direct op!

Wist u dat uw audio intercomsysteem een cruciaal onderdeel is van een de beveiliging van uw pand of woning? Op het moment dat er een storing optreedt, wilt u niet dat u of u klanten opgesloten of juist buitengesloten worden. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.