Flybook
Image default
Gezondheid

Aroma therapie en andere geneeswijze

Paranormaal is datgene dat..

Zich aandient buiten het normale..

Doch niet minder normaal is..

Misschien wel werkelijk en echt normaal is..

Omdat het onveranderlijk is en er steeds al was..

Als deel van die ongelooflijke, prachtige, creatie van het onbekende,..

DE EEUWIGE MENS, U, ik en iedereen die er was, is en nog gaat komen.

  • Waarnemen met geestelijke zintuigen:
  • Bewust schouwen, objectief:
  • Niet gekleurd door:
  • – Opvoeding
  • – Karakter
  • – Ervaring en scholing
  • – Geesteshouding

 

Spiritualiteit bij Dieren

Ook dieren zijn spirituele wezens. Eigenlijk kunnen wij stellen dat alles wat bestaat uit dezelfde bron komt. Indien u op zoekt bent naar alternatieve hulpmiddelen om jezelf te genezen dan kunt u op deze website een mooi overzicht vinden van praktijken die alternatieve geneeswijze toepassen.

Alles wat leeft is op dezelfde wijze met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar op de een andere wijze. Dieren leven volgens hun instinct en hebben geen behoefte om iets anders te willen zijn, zoals mensen dat hebben. Dat houdt in dat dieren zuiver paranormaal begaafd zijn.

 

 

 

Spirituele genezing door verbondenheid met uw huisdieren

Het gezegde de baas lijkt op de hond is niet helemaal juist. Omdat de hond zuiver paranormaal begaafd is neemt hij zijn baas over. Hij gaat op de baas lijken. Indien u steeds huisdieren heeft met dezelfde gezondheidsklachten, dan zegt dat ook iets over uw eigen gezondheid.

Uw huisdier geeft aan waar ook u — misschien latent, maar toch — op moet letten m.b.t. uw gezondheid en hoe u dit kunt genezen met alternatieve geneeswijzen.  De meeste mensen zijn niet zuiver paranormaal. Dat komt omdat mensen graag beter willen zijn dan ze zijn en zich aan anderen spiegelen.

Door de opvoeding, voorbeelden en karakter is het gevoel doorgaans vertroebeld. Men kent zichzelf niet meer zoals het is. Onze intuïtie is niet meer in staat om de juiste antwoorden te geven. Kort samengevat zijn dieren zuiver paranormaal omdat zij natuurlijk zijn en blijven.

Mensen zijn afhankelijk van hun geesteshouding, zelfkennis, mentale zuiverheid en vooral eerlijkheid en waarachtigheid. Wij zijn vooral in deze tijd denkende, rationele wezens. Wij zijn bezig met wat wij zouden  kunnen zijn, met wat wij zouden moeten zijn, in plaats van gewoon te zijn.

http://geneesjewijzer.nl