Bekijk onze unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam – C-Bèta

Geplaatst door

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek de bijzondere evenementenlocaties van C-Bèta

Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende evenementen. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij uw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden.

Circulair en duurzame ruimte

Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor de gasten die concepten en ideeën bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook dit is mogelijk!

Evenementen in de buurt van Amsterdam?

De ruimtes van C-Bèta inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Maar wanneer u minder gasten heeft is dit ook mogelijk.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.flybook.nl/