Flybook
Image default
Aanbiedingen

De nieuwe PEUGEOT 308 SW is een echte blikvanger

Op de top van zijn succes in het C-segment, waarbij meer dan 7.000.000 exemplaren van de verschillende generaties zijn verkocht en talloze onderscheidingen voor PEUGEOT werden binnengehaald, waaronder de titel ‘Auto van het Jaar 2014’, presenteert het merk met trots de nieuwe generatie PEUGEOT 308.

Optimaal presterend, tot in de kleinste aerodynamische details aan toe: de nieuwe PEUGEOT 308 biedt de keuze uit oplaadbare hybridetechniek en conventionele benzine- en dieselmotoren. In diverse landen kan de nieuwe PEUGEOT 308 worden aangeschaft via de online verkoopsite van het merk, waarbij de aanschaf, de inruil, de financiering en de keuze van de afleverlocatie volledig digitaal verlopen.

De nieuwe 308 SW is efficiënt en ultramodern, zonder afbreuk te doen aan de essentie en de verwachtingen van klanten in het segment van de compacte stationwagen.

De nieuwe PEUGEOT 308 SW is een echte blikvanger en biedt:

  • Veel ruimte voor passagiers dankzij de lengte van 4,64 meter en wielbasis van 2,73 meter.
  • Een hoge mate van efficiëntie dankzij het aerodynamisch geoptimaliseerde ontwerp met een Cx-waarde van 0,277 en een SCx-waarde van 0,618 m2, resulterend in een indrukwekkend lage CO₂-uitstoot en brandstofconsumptie.
  • Tal van opbergvakken in het interieur en een grote middenconsole die plaats biedt aan dagelijkse spullen van inzittenden voorin.
  • Veel gebruiksgemak dankzij de in delen (40/20/40) neerklapbare achterbank met bediening vanuit de bagageruimte, bagageruimtevloer met twee hoogtestanden en automatisch te openen en sluiten achterklep voor gemakkelijke toegang als de bestuurder zijn handen vol heeft.
  • Riante bagageruimte van 608 liter tot maximaal 1.634 liter met neergeklapte achterbank.

Populaire Peugeot Modellen

Peugeot is populair. Er is een Peugeot voor iedereen. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze sedan.

Ook in Private Lease is Peugeot ongekend populair. De drie populairste Peugeot Private Lease Modellen zijn op dit moment de 208, 308, 2008 en 3008. Hiervan zijn de 208 en 2008 ook leverbaar in een volledig elektrische versie.

308

Het nieuwe Peugeot-logo pronkt op de nieuwe Peugeot-modellen. Als eerste was de 308 aan de beurt. Hij is leverbaar als vijfdeurs hatchback en als station wagon (SW).  Hij gebruikt dezelfde technische basis als de onlangs gepresenteerde DS 4. Vanaf de lancering zijn er volop aantrekkelijke peugeot 308 private lease aanbiedingen. 

208

Er wordt steeds vaker gekozen voor Peugeot 208 Private Lease. Het is dan ook een prettige auto. Hij is sportief en uitgerust met een revolutionair dashboard. Ook als je aan de lange kant bent is er voldoende ruimte om te zitten.

2008

Peugeot 2008 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe 2008 te rijden. De 2008 kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking. Zowel binnen als buiten. De 2008 is een uitstekende cross- over voor een aantrekkelijke leaseprijs.

3008

De Peugeot 3008 is een middelgrote crossover SUV. De huidige Peugeot 3008 is alweer vijf jaar oud, maar werd vorig jaar nog technologisch bijgepunt en gefacelift. Dat houdt hem jong. 

Het dashboard oogt futuristisch en er zit een groot HD touchscreen van 10 inch op waarmee je alles bedient. Dankzij Apple Carplay en Android Auto verbind je je smartphone met de auto en kun je diverse functies gebruiken.

Net als alle SUV modellen de Peugeot 3008 Private Lease Auto razend populair. 

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Een elektrische auto leasen als particulier is bij veel automerken mogelijk. Je betaalt maandelijks vaak meer voor een private lease elektrische auto dan voor een brandstofauto, omdat de productiekosten hiervan hoger zijn. Daarentegen verbruik je geen brandstof, maar betaal je voor stroom. Dit is voordeliger en daarbij ook milieuvriendelijker dan brandstof. Een elektrische auto leasen is in plaats van kopen, is interessant vanwege de onzekere restwaarde van elektrische auto’s als je er een bezit.