Flybook
Image default
Aanbiedingen

De perfecte strandjurk over je bikini

Een dagje naar het zwembad of strand gaan is heerlijk. De boeken en drankjes gaan in de tas en de bikini wordt aangetrokken. Maar nu moet je nog iets hebben wat je over een bikini aan kan trekken. Een spijkerbroekje is altijd zo lastig uit te trekken, bij een rokje moet je weer een bijpassend topje zien te vinden en de meeste jurken hebben te veel knopen en weer een rits. Geen makkelijke kleding om over een bikini heen te dragen. Gelukkig weten wij het perfecte kledingstuk! Wil je weten welk kledingstuk? Lees deze blog dan verder! wij vertellen hier namelijk meer over.

Een luchtige fijne stof

Naar het strand gaan is altijd genieten, en dit moeten kledingstukken die niet prettig zitten over de bikini niet verpesten. Vaak trekken we dan ook een spijkerboekje aan, terwijl dit helemaal niet handig is over een bikini. Tussendoor kan je namelijk nog even lunchen en wie weet wel avond eten. Hoe fijn is het dan als je binnen een paar seconde de gehele outfit aan hebt? Een kledingstuk wat hier echt ideaal voor is, is zijn strandjurkjes. Een strandjurk is een jurk gemaakt van een fijne luchtige stoffen. Het is een jurk die gemakkelijk aan te trekken is en heerlijk om het lichaam heen zwiert. Het fijne aan een strandjurk is dat de stof veel wind door laat, hierdoor is de jurk niet warm en dus perfect in de zomer.

Een lange of korte jurk?

Als je graag een strandjurk wilt is het tijd om na te denken over de lengte van de jurk en de mouwen. Een korte jurk is heerlijk op warme dagen, terwijl een lange jurk en netjes uit ziet. Maar je hebt ook nog strandjurken die lang zijn met spaghetti bandjes, heerlijk als je een activiteit aan het doen bent, je kleur misschien zelfs wel een beetje bij! Er zijn dus veel verschillende soorten en maten, maar een ding hebben de strandjurkjes gemeen en dat is dat ze heerlijk zitten over een bikini en geweldig staan!

Een strandjurk aanschaffen bij Ibizamode

Ben je nieuwsgierig geworden naar een strandjurkje? Neem dan eens een kijkje op de website van Ibizamode en wie weet zit er wel een strandjurk bij die je helemaal geweldig vind! De jurken van Ibizamode hebben vrolijke printjes, waardoor jij zeker straalt in jouw nieuwe jurk.

https://www.ibizamode.nl/nl/