Flybook
Image default
Woning en Tuin

De tuin van een tiny house is net zo belangrijk als het tiny house zelf!

Wie kiest voor een tiny house, kiest bewust weinig plaats en een leven met alleen het meest noodzakelijke. Wat als de beperkte ruimtelijke omstandigheden ook naar buiten worden verplaatst? In de tuin of op terrassen waardeert u grootte en ruimte! Wij laten u zien hoe u zelfs het kleinste terras groot kunt maken met eenvoudige tips en trucs! En ja, een zithoek, een verwarmde paddenstoel en zelfs een (bloemen)bed passen er zonder problemen in – kijk zelf maar!

Met buitentapijten kunt u op het kleinste terras een huiselijke en gezellige sfeer oproepen. Bovendien kunt u uw zithoek duidelijk van de rest scheiden en ziet het geheel er netter uit. Grote meubels hebben geen ruimte in uw tiny house woning in Lisse, dus u moet vouw- en multifunctionele meubels gebruiken. Als u de minimalistische sfeer van uw woonsituatie wilt onderstrepen, kunt u bijvoorbeeld ook een bankje bouwen in een doe-het-zelf project. Een mogelijkheid is om uw eigen bankje te maken van oude drankkratten en -planken.

Als u het bijzonder comfortabel en ongedwongen vindt, kunt u ook een hangmat bevestigen. Zo creëert u maximaal comfort met minimale inspanning!

Planten en kruiden – het moet groen zijn!

U kunt uw kruidentuin verticaal verplaatsen. Zo heb je alles wat je nodig hebt om te koken en tegelijkertijd een mooi decoratief element voor je terras. Plaats hiervoor kleine potjes op verschillende hoogtes of volgens duidelijke lijnen op een muur, waarin u later uw kruiden zult planten.

Als we al aan de muur zitten…: Hier kunt u niet alleen de kruidenbedden installeren, maar u kunt ook werken met klimplanten, lampen installeren of een opklapbaar tafelblad bevestigen. Wees creatief en denk in de hoogte. U zult versteld staan van wat u kunt doen!

Als alternatief kunt u ook verhoogde bedden, plantafels of diverse bloempotten op uw terras plaatsen. Zo kunt u eenvoudig een groene oase creëren zonder boren en bouwen. De bloempotten worden het best geplaatst op een mobiele basis, zodat u meer variabel van ontwerp blijft en snel spontaan ruimte kunt creëren.

Als u ondanks alles niet zonder gras wilt, is dit geen probleem. Het kan moeiteloos worden geplant, zelfs op de kleinste oppervlakken.

Speel met verschillende materialen bij het plannen en realiseren van uw terras. Als u verschillende oppervlaktestructuren en stoffen combineert, ontstaat een spannende mix. Dit zorgt voor een modern en harmonieus totaalbeeld.

 

Zonnezeilen zorgen voor een vakantiegevoel!

Zelfs op het kleinste terras kunt u Ibiza zomervakantie flair krijgen door een zonnezeil toe te voegen aan een mix van steen, hout en planten. Grote witte zonnezeilen van duurzaam materiaal zijn de beste keuze. Zo bent u met een paar eenvoudige stappen beschermd tegen de zon en kunt u genieten van een heel bijzondere sfeer. Bovendien nemen de zeilen geen ruimte in op het terras.

Voor het après-ski gevoel in de winter kunt u een verwarmde paddenstoel kopen. De modellen zijn slank, staan niet in de weg en stralen toch een heerlijke warmte uit. U kunt ook een selectie van verschillende modellen online vinden op empasa.de.

Net als bij en in uw Tiny House, moet u alleen de essentiële zaken op uw terras onderbrengen. Los van het overbodige en je zult het zien: Uw kleine oppervlakte zal snel veel groter en ruimer lijken.