Een koffiemachine op het werk? Lees deze blog voor hulp bij uw keuze

Geplaatst door

Onderzoek na onderzoek wijst uit dat goede koffie op kantoor van cruciaal belang is voor het succes van een bedrijf. Een lekkere kop koffie kan medewerkers motiveren het maximale uit de dag te halen. Koffie is zelfs zo belangrijk dat steeds meer bedrijven overstappen van ‘Wilt u een kopje koffie?’ naar het uitserveren van de perfecte espresso of cappuccino. En terecht! Daarom biedt DEAC Koffie Experts naast verschillende koffie- en theeconcepten ook professionele koffiemachines aan. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij vertellen het u.

Wat is het belang van goede koffiebonen?

De meest gebruikte soorten koffie zijn Robusta en Arabica. De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen bevatten over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Toch is het meest grote verschil de smaak. Maar dit is heel persoonlijk. Wat de een lekker vindt, vindt de ander misschien minder lekker. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een lekkere bak koffie, helemaal zelf en afgestemd op uw behoeften. Toch zijn Arabica bonen de meest gebruikte bonen in Nederland. Deac verkoopt daarom biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico tot Royal Dutch Espresso. U heeft een ruimte keus bonen.

Een nieuwe koffiemachine?

Is de beslissing gemaakt dat er een nieuwe koffiemachine moet komen? Dan zijn er nog meer dingen waar u op moet letten. Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is net zo zonde. Zo zijn er nog meer punten waar u op moet letten. Denk dus aan het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? 

Een professionele koffiemachine is cruciaal voor uw bedrijf en straalt af op uw bedrijf. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/