Flybook
Image default
Aanbiedingen

Geef begeleiding in outplacement uit handen bij deze specialist in Zeeland

Afscheid nemen van een bedrijf kan voor een werknemer zeer ingrijpend zijn. Zeker als de uitdiensttreding gedwongen is. H.R Consultancy in Goes, in Zeeland, is een uitstekende partij om werknemers te begeleiden in het proces van outplacement. Zo helpen zij de werknemer niet alleen aan een nieuwe, passende baan, maar zorgen ze ook dat het zelfvertrouwen wordt hersteld en dat de werknemer op een goede manier afscheid kan nemen van het bedrijf. Heeft u een bedrijf en maakt u binnenkort een reorganisatie door? Voor een effectieve outplacementbegeleiding schakelt u dan deze specialist in!

 

Een zorgvuldige werkwijze

 

H.R. Consultancy in Goes in Zeeland is een ervaren expert op het gebied van outplacement. Zij hanteren een uitgebreide werkwijze, waarbij het zelfvertrouwen van de werknemer wordt hersteld en hij of zij inzicht krijgt in de eigen vaardigheden, ambities en competenties. Ook begeleiden ze de werknemer in het solliciteren naar een nieuwe baan. Het bureau staat voor maatwerk en regelt een ervaren coach die in gesprek gaat met de werknemer en hem of haar bijstaat in het gehele proces van uitdiensttreding. Door het uitgebreide relatienetwerk weten ze de werknemer ook te koppelen aan een nieuwe organisatie of begeleiden ze hem of haar in het starten van het eigen bedrijf. Ontdek de uitgebreide servicemogelijkheden van deze specialist!

Maak een afspraak bij dit bedrijf

Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf in Zeeland op het gebied van outplacement? Moet u een of meerdere werknemers laten gaan en wilt u dit proces zo soepel mogelijk laten verlopen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. U vraagt eenvoudig een offerte aan of maakt online een afspraak door een contactformulier in te vullen, te bellen of een e-mail te sturen. De specialisten staan u graag te woord en helpen u met een aanpak op maat!

https://www.hr-consultancy.nl/