In een landelijke, groene en rustige omgeving een dierencrematorium

Geplaatst door

Dierencrematorium Amsterdam D.U.C is een dierencrematorium in een landelijke, groene en rustige omgeving. Dit maakt het een fijne plek om met uw dierbaren of alleen te kunnen rouwen. Het is daarom niet zo heel vreemd dat sommige mensen hier al generaties lang komen. Al meer dan 35 jaar worden er op deze plek kleine groepscrematies en individuele crematies gehouden. En met een uitstekende bereikbaarheid is dit dierencrematorium in Amsterdam-Noord ook nog eens gemakkelijk te bezoeken. Kies voor een respectvolle crematie door Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. en kies voor een kleine groepscrematie, een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn.

Bezoek zeven dagen per week uw overleden dier bij het dierencrematorium

Wanneer een huisdier overlijdt, rouwt iedereen op een andere manier. Waar de een wekelijks of maandelijks het overleden huisdier bezoekt, doet een ander dat het liefst dagelijks. Dat begrijpt het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. heel goed. Daarom heeft u zeven dagen per week toegang tot de asweide en begraafweide. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij het dierencrematorium tussen 10:00 – 18:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 16:00 uur. Kom tot rust in een landelijke omgeving, waar een serene sfeer hangt. Voel de wind waaien door uw haren en geniet van een bosrijk uitzicht op een van de houten bankjes. Een respectvoller eerbetoon aan uw overleden huisdier kunt u bijna niet bedenken.

Een dierencrematorium waar respect voor natuur en dier centraal staat

Het nemen van afscheid van uw huisdier is een moeilijke en emotionele periode. Daarom wilt u op een fijne en respectvolle manier afscheid nemen van uw trouwe kameraard. Laat uw huisdier daarom cremeren bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Op deze prachtige, stille plek, kiest u voor een individuele crematie of kleine groepscrematie. En heeft de crematie plaatsgevonden? Dan kiest u voor een crematie met urn van ongeglazuurd aardewerk of laat de as verstrooien in de mooie asweide nabij het dierencrematorium. Of u nu kiest voor een individuele of groepscrematie, het cremeren gebeurt altijd ‘naturel’. Dit bekent dat uw huisdier terug wordt gegeven aan de natuur zoals het op de wereld is gekomen – dus zonder aandenken of speeltje.