Flybook
Image default
Aanbiedingen

Inbraak? Dat nooit meer!

Als je ’s ochtends waker wordt en je naar de huiskamer loopt en dan ontdekt dat alles een puinhoop is en dat er ingebroken is, is een van de vervelendste manieren om wakker te worden. Hetzelfde geldt als jij in de ochtend als eerst op kantoor aankomt en je ook constateert dat er ingebroken is. In inbraak is natuurlijk financieel heel vervelend, maar ook mentaal kan je er heel veel last van hebben. Het is dan ook verstandig om koste wat kost te voorkomen dat er ingebroken wordt in jouw huis of pand. Dat kan je op twee manieren doen: zorgen dat je niets hebt dat het waard is om te stelen, of een hele goede beveiliging laten installeren.  

 

We beginnen met de waarde die jouw spullen hebben. Vaak representeren onze bezittingen onze status, we kopen best veel dingen die een bepaalde status suggereren. Veel mensen willen een hogere status, daar kunnen ze voor zorgen door dure dingen te kopen. Bijvoorbeeld de nieuwste iPhone of een dure auto. Hoe rijker je ook bent en hoe hoger je status is, bezit maakt je zwak. Je bent weerloos met al die dure dingen. Zonder die statusproducten kan je ook gelukkig zijn. In ieder geval ben je dan niet meer zwak en is de kans op inbraak in jouw huis een stukjes kleiner.

 

Wanneer je toch de keuze maakt om dure spullen in huis te halen, kan je een inbraak alleen nog maar voorkomen met een goede alarminstallatie. Het kan op verschillende manieren, je kan kiezen voor een camera beveiliging, zo kunnen de daders na de daad gemakkelijker worden opgespeurd. Maar je kan ook een dummy camera plaatsen, dat werkt ook afschrikwekkend. Ook wil je een inbraakalarm hebben, zo word je gelijk gewaarschuwd bij een inbraak. Ook schelen simpele dingen als anti inbraak strips en goede sloten al een hele hoop.

https://www.groenewegendelft.nl/