Flybook
Image default
Aanbiedingen

INTERNE PROJECTLEIDER

administratief bediende

Voor onze klanten (nationale verdelers van keukens) zoekt Hays Construction Kortrijk in-house projectmanagers om uit te breiden. Onze klant is een van de belangrijkste spelers in de markt. De keuken is van Scandinavische kwaliteit en wordt altijd op maat gemaakt. Hun vakbekwame medewerkers hechten veel belang aan klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Jouw verantwoordelijkheden

Voor dit bedrijf zijn we momenteel op zoek naar een interne projectmanager, die de spil zal zijn tussen de showroomverkoper, productiemedewerkers, landmeter, installateur, administratief bediende en de klant. U kunt de bestanden nog een laatste keer controleren voor de productiekeuken en de bestandsoptimalisatie ondersteunen. U bereidt de bestanden voor zodat het installatieprogramma gemakkelijk kan werken en de juiste oplossing kan vinden wanneer zich een probleem voordoet. Ten slotte informeer je klanten altijd via telefoon of e-mail over de voortgang.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar technisch geschoold materiaal om dit gat op te vullen. Je hebt al ervaring in de keukenbranche of aanverwante branches, bij voorkeur in een vergelijkbare functie. Ze kijken uit naar een communicatieve multitasker die nauwkeurig kan werken en goed georganiseerd is. Je bent ook een teamspeler en beschikt over pc-vaardigheden.

Ons aanbod

Ten slotte verwerft u een landelijke keukenverdeler en investeert u in zijn medewerkers. Op deze manier wordt u in het begin getraind om het specifieke plan van hun bedrijf te leren kennen. Vestigingsmanagers zijn erg handig en zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat elke medewerker zich goed voelt in het bedrijf. U krijgt een marktconform salaris en extralegale voordelen.

opleiding doktersassistent
vrouwelijke vorm van secretaries
secretarisdag

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html