Flybook
Image default
Aanbiedingen

Ken uw persoonlijkheid aan de hand van uw geboortegetal

De mystiek van Numerologie

Van numerologie wordt gezegd dat het een zeker goddelijk geloof is in de mystieke vermogens van getallen die het vermogen hebben ons leven en reis in de loop van de tijd vorm te geven. Nummers zijn uiteraard erg belangrijk omdat zonder hen het universum uit elkaar zal vallen. Deze nummers hebben altijd een zeer essentiële rol gespeeld bij het ontdekken van nieuwe dingen en wezens. Numerologie wordt vaak geassocieerd met astrologie, sterrenbeelden, karakterbeschrijvingen en toekomstige vertellers. Numerologie is een soort van pseudo-wetenschappelijke praktijk. Numerologen zeggen dat mensen die op verschillende data zijn geboren, verschillende numerologische gewoonten hebben. Hun karakters variëren afhankelijk van hun geboortegetal. De numerologische getallen variëren van 1-9. Het cijfer dat u krijgt door uw geboortedatumcijfer toe te voegen, is uw numerologisch nummer. Bijvoorbeeld als uw geboortedatum 18.10.1993 is; je vergelijking zal 1 + 8 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 3 = 32 zijn. Verlaag het nu naar 3 + 2, dat wil zeggen 5. Je moet blijven verminderen totdat je bij een enkel getal komt.

Laten we dus een rondleiding volgen om de verschillende persoonlijkheden van deze nummers beter te leren kennen.

Nummer 1

De mensen die gelieerd zijn met het aantal zijn naar verluidt erg ambitieus. Ze hebben het vermogen om hun dingen gedaan te krijgen op elke manier die ze willen. Ze zijn chaos-vrij en hebben enorme kracht om zich op hun werk te concentreren. Ze stellen hun prioriteiten altijd boven alles en houden zich aan hun doel. De nummer één mensen zijn zeer pienter en hebben het vermogen om gemakkelijk beslissingen te nemen. Koppig sinds de geboorte, deze mensen zijn onwrikbaar. Opgeblazen met ego, deze mensen houden zichzelf in de superieure positie. Maar als het gaat om constructief zijn en het bereiken van hun doel, stellen ze hun egopant. Wanneer al deze treinen bij elkaar komen, zal deze persoonlijkheid succesvol zijn. Indira Gandhi is zo’n groot voorbeeld van numerologie nummer één karaktereigenschap.

Nummer 2

Eerlijk, betrouwbaar; nummer twee is resonated met de meest unieke bezoeken volledig doodgeknuppeld. Ze zijn humeurig en uiterst getalenteerd met schatten aan creatieve ideeën. Soms stuurt deze eigenschap van nummer twee hen in het probleem door hen af ​​te leiden, omdat ze te veel dingen tegelijkertijd in hun hoofd hebben. Advies nodig of een patch nodig met iemand? De beste persoon om te benaderen is nummer twee. Dit maakt ze grote vredestroepen. Het voorbeeld van de beste vredeshandhaver is zeker Mahatma Gandhi hier met nummer twee als zijn geboortegetal.

Nummer 3

De geboren gelukkigen, nummer drie mensen zijn de zeer opportunistische types. Ze halen het beste uit zichzelf in elke kleine kans die klopt. De hoogst intelligente, nummer drie zijn ook zeer goede beslissers. Ze zijn manipulatief, creatief en zijn erg goed in het communiceren van dingen. Hoewel ze manipulatief en opportunistisch zijn, maar hun intenties zijn altijd voor het welzijn van iedereen. Swami Vivekananda en Rajnikant zijn twee beroemdste nummer drie persoonlijkheden.

Nummer 4

Zoals redelijk, de nummer vier mensen zijn de meest volwassen en stabiele in de serie. Zij zijn de geboren leiders en degenen met het kleine oog voor details en perfecties. Het zijn de best bestelde mensen en volgen de regels en de methode nauwkeurig. Ze hebben altijd een budget en doen nooit iets. Soms wordt hun evenwichtige karakter door mensen verkeerd begrepen, maar ze begrijpen ze niet verkeerd, omdat ze weten welke rol ze spelen in het voortgangsproces. De nummer vier mensen die we kennen en die de beste leiders en progress dragers zijn gebleken, zijn S. Ramanujan, Sarojini Naidu, Sir Arthur Conan Doyle en vooral George Washington.

Nummer 5

De maatschappelijk werkers van de serie, nummer vijf is degene die erg van mensen houdt en hen helpt, zelfs als ze er niet om worden gevraagd. Ze hebben deze ware liefde voor reizen en houden altijd en overal hun geest hoog. Ze zijn ongestructureerd en vereisen nooit een routine voor hun werk. Ze zijn erg slim en ketterse als het gaat om uitdagingen aangaan en omgaan met hen. Nummer vijf mensen worden tezelfdertijd te veel begraven, waardoor ze ook nieuwe kansen mislopen. Maar uiteindelijk zijn ze altijd vooruitlopend op hun prestaties. Deze beroemde persoonlijkheden zijn zeker nummer vijf; Jawaharlal Nehru, Lord Buddha, William Shakespeare, Albert Einstein, Birla en Sanjay Gandhi.

Nummer 6

Nummer zes mensen worden creatief als horoscoop Boogschutter en met een scherpe smaak geboren. Ze zijn erg goed met cijfers en natuurlijk intelligent. Ze kunnen goed overweg met mensen en zijn een volkspersoon. Ze zijn harmonisch en vermijden gevechten, behalve in sommige ernstige situaties en tot de tijd er krachtig op aandringt. Ze helpen mensen om te koesteren en nemen deze rol zeer serieus. Nummer zes voorbeelden zijn Rabindranath Tagore, Joan Of Arc, Warren Hastings, Napoleon Bonaparte, Sri Aurobindo, Queen Victoria, Ronald Regan en Bhagat Singh.

Nummer 7

Het aantal geleerden en dichters. Dit aantal wordt geassocieerd met analytische geest en pure intelligentie. De dagdromen, deze mensen hebben een eigen wereld. En dit maakt hun echt anders dan anderen als ze het zelf maken door hun droomwereld. Ze leiden zichzelf naar een pad van openbaring waar ze perfecte mensen en plaatsen brengen voor onvergeeflijke levenservaringen. De perfecte voorbeelden van nummer zeven zijn Charles Dickens, Wiliam Wordsworth, Madam Marie Curie, Charlie Chaplin, Oscar Wilde, Madan Mohan Malviya, Sir Issac Newton, Wilbur Wright en Pablo Picasso.

Nummer 8

De zeer succesvolle ondernemers en zakenmensen, dit aantal is degene die zich richt op het grotere geheel. Deze mensen volgen altijd de huidige trends en rijden altijd en overal tegen hun voordelen. Ze zijn altijd alert en volgen de cyclus van gebeurtenissen en zijn voorzichtig wanneer ze zich terugtrekken uit iets dat niet in hun voordeel is. Deze mensen zijn erg goed met markten, geluksvogels en toeval en omgaan met de kansen van statistieken. De bekende nummer acht persoonlijkheden zijn Benjamin Franklin, MG Ramachandran, John Davison Rockfeller, Elizabeth Taylor, George Bernard Shaw en Queen Mary.

Nummer 9

Eindelijk zijn nummer negen en deze mensen zijn het waard om op typen te wachten. Nummer negen mensen zijn extreem magnetisch, charmant alsMaagd en dragen zichzelf met gemak en zelfvertrouwen. Ze zijn bekwaam in een breed scala van gebieden. Ze maken gebruik van het kanaal dat ze hebben geboden en creëren via hun een geweldige prestatie. Deze mensen zijn perfecte leiders in hoge standbeelden en krachtplaatsen waar ze hun krachten geleidend gebruiken. De nummer negen die we kennen zijn John Milton, Galileo, Nelson Mandela, Samuel Morse, Hellen Keller, Leo Tolstoy en Amerigo Vespucci.

Dus dit waren de verschillende karakterbezoeken van verschillende nummers en hun persona’s. Het kennen van de persoonlijkheidskenmerken door middel van getallen garandeert niet dat je ze vanaf de geboorte erven. Soms is het verborgen en hoef je alleen maar hard te werken om ze naar buiten te brengen om je te maken zoals beschreven door de kunst van Numerologie.

Bron:
Zodiac Horoscoop