Flybook
Image default
Aanbiedingen

Maak van jouw badkamer een luxe plek met deze tips!

Heerlijk rustig badderen in een prachtige hotel badkamer; dat wil je elke dag wel! Helaas kan het goed zijn dat je budget daarvoor niet helemaal toereikend is. Daarom is het misschien een goed idee om het hotel naar jou te halen. In deze blog gaan we in op drie tips die jouw badkamer een hotelsfeer gaan geven. Zo ga je elke dag meer luxe en rust ervaren. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Verlichting maakt het verschil
Een hotelbadkamer is altijd slim verlicht. De kamer is niet te fel maar wel overzichtelijk en helder verlicht. Neem hier een voorbeeld aan en bekijk foto’s online van hotels. Waar zit de verlichting en wat voor licht is het? Vergelijk ook wat foto’s onderling zodat je je eigen voorkeur kunt achterhalen. We kunnen je alvast wat op weg helpen: het licht is altijd warm wit en de lamp is led. Led licht is namelijk energievriendelijk en warm wit licht geeft sfeer. Neem dit dus als uitgangspunt en laat je vooral online inspireren!

Luxe zit in de simpele dingen
De luxe en rust die je ervaart in een hotel zit hem in de vele simpele maar belangrijke details. Je hebt alles wat je nodig hebt altijd binnen handbereik. De noodzakelijke basis is aanwezig en niet alleen dat: deze dingen zijn ook tot in de puntjes verzorgd. Dit geldt ook voor mooie gordijnen: ze creëren een echt luxe gevoel. Je kan bij Raamdecoratie.com terecht voor prachtige gordijnen. The devil is in the details, vergeet dat niet.

Rust en reinheid. 
Dit zijn de sleutelwoorden voor een hotelgevoel. Rust kun je bereiken door een kleurenpalet aan te houden. Volg het palet en wijk er vooral niet vanaf. Dat brengt de badkamer mooi bij elkaar. Rust kan je ook bereiken door je spullen netjes op te bergen achter kastdeurtjes. Het helpt daarbij om je badkamer goed schoon te houden en te zorgen voor een frisse geur. 

Veel plezier met jouw luxe badkamer!

 

 

https://www.raamdecoratie.com/