Modafinil en Narcolepsie

Geplaatst door

Gebruik Modafinil om narcolepsie te behandelen

Narcolepsie is een neurologische aandoening die uw slaappatroon beïnvloedt. Als u de aandoening heeft, zult u overdag overmatig slaperig worden. Het ongelukkige is dat de plotselinge slaapaanvallen plaatsvinden gedurende welke tijd dan ook, ongeacht de activiteit waarmee je bezig bent.

Als u bijvoorbeeld een accountant bent, kunt u de aanval hebben bij het samenstellen van boekhoudingen. Volgens onderzoekers begint de aandoening tussen de leeftijd van 15 en 25.

Oorzaken van de aandoening

Het is jammer dat er geen bekende oorzaak van de aandoening is; echter, wetenschappers geloven dat de aandoening genetisch is. Volgens wetenschappers zijn er specifieke genen in het lichaam die de productie van chemische stoffen in de hersenen regelen die slaap- en waakcycli signaleren.

Symptomen van de aandoening

Het meest voorkomende symptoom is overmatige slaperigheid overdag (EDS). De EDS verstoort uw dagelijkse activiteiten en ernstige gevallen waarin u overdag niet in staat bent om iets te doen. Het ergste is dat je de aandoening hebt, ongeacht of je ‘s nachts voldoende hebt geslapen of niet.

Een ander symptoom is kataplexie. Dit is een aandoening die bestaat uit plotseling verlies van de spierspanning dat vaak resulteert in gevoelens van zwakte en verlies van vrijwillige spiercontrole. Deze aandoening veroorzaakt een aantal symptomen die variëren van onduidelijke spraak tot totale instorting van het lichaam.

Slaapverlamming is een ander symptoom dat wordt gekenmerkt door tijdelijk onvermogen om te bewegen of spreken terwijl het in slaap valt of wakker wordt. De slaapaanvallen veroorzaakt door de aandoening zijn meestal kort en duren slechts enkele seconden tot enkele minuten. Zodra de episodes eindigen, heb je de neiging om snel te herstellen.

Hoe de aandoening kan worden gediagnosticeerd

Voor een goede diagnose is een lichamelijk onderzoek en een uitgebreide medische geschiedenis van essentieel belang. Er zijn ook tests zoals polysomnogram (PSG) en multiple sleep-latency- test (MSLT) die kunnen worden uitgevoerd om de aandoening te diagnosticeren.

Behandeling

De behandeling van de aandoening varieert afhankelijk van de symptomen die de patiënt vertoont. Hoewel dit het geval is, is de eerste behandelingslijn van de aandoening een stimulerend middel om ervoor te zorgen dat u de hele dag wakker blijft. Neem bijvoorbeeld een drankje met veel cafeïne.

Er zijn ook medicijnen die u kunnen helpen bij de behandeling van de aandoening. Er is bijvoorbeeld Modafinil. Lees onze website voor meer informatie over Modafinil en hoe het u kan helpen!

 

http://www.modafinil-kopen.nl/prijzen-online