Nieuwe keuken? Ontvang een 2-jarige fabrieksgarantie op keuken en apparatuur

Geplaatst door

Een keuken is een plek in huis die veel wordt gebruikt. Het is dan ook niet zo gek dat sommige onderdelen versleten raken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of keukenapparatuur, ga dan langs bij de keukenspecialist en ontvang niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ook een zeer ruime garantie. Keukenloods biedt altijd een 2-jarige fabrieksgarantie op keukenapparatuur. Want schaf je een nieuwe keuken aan of laat je een nieuwe keuken op maat maken inclusief inbouwapparatuur, dan kan het voorkomen dat er na een tijdje een defect aan één van die apparaten ontstaat. Schaf je de nieuwe keuken echter aan bij dé specialist in keukens en inbouwapparatuur, dan wordt een defect kosteloos voor je gerepareerd.

Ruim assortiment nieuwe keukens beschikbaar bij dé specialist

De keuze uit een ruim assortiment is bij het uitzoeken van een keuken misschien wel het allerbelangrijkste. Én Keukenloods.nl maakt je keuken geheel op maat. Ga daarom voor jouw nieuwe keuken langs bij een echte specialist in keukens, zoals Keukenloods. Keukens bekijken is natuurlijk dé perfecte manier om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken. Keukenloods biedt een ruime keuze aan complete en gloednieuwe keukens, zodat er altijd wel iets bij zit dat helemaal aansluit bij jouw wensen. Zo kun je kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en inrichtingen. Wil je advies over de keuken die bij jou past? Ook dan staan de keukenspecialisten van de Keukenloods voor je klaar. Ga naar Keukenloods.nl en maak direct een afspraak.

Keukenloods bezorgt keukens, dus ook jouw nieuwe keuken, op afspraak bij jou thuis

Heb jij een nieuwe keuken gekocht? Dan kun je die natuurlijk niet zelf mee naar huis nemen. Het is dan ook handig dat je bij Keukenloods, specialist in keukens, je keuken na aankoop in de winkel gewoon thuis ontvangt. Dat is natuurlijk erg handig, want een nieuwe keuken of inbouwapparatuur neem je niet zomaar zelf mee naar huis! Maak een afspraak op een dag en tijd dat het jou goed uitkomt en dé specialist in keukens komt op de afgesproken dag en tijd bij jou thuis afleveren. Wil je dat de keuken ook direct wordt geïnstalleerd? Keukenloods zorgt ook voor een vakkundige installatie voor een zeer scherpe prijs.