Flybook
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar een nieuw oogschaduw palet?

Is je oogschaduw palet aan vervanging toe? Of wil je met nieuwe kleuren experimenteren tijdens het maken van je make up looks? Neem dan eens een kijkje in de webshop van beauty88.nl! Je vindt er oogschaduw paletten in alle mogelijke kleuren: er zit ongetwijfeld een oogschaduw palet bij wat bij je past!

Bij beauty88.nl hebben we oogschaduwpaletten van verschillende merken: Make Up Revolution, Nabla, The Balm en Sleek zijn slechts enkele namen uit ons assortiment!

Je vindt je nieuwe oogschaduw palet gegarandeerd bij beauty88.nl!

Oogschaduw werd al door de oude Egyptenaren gebruikt om hun blik te intensiveren, maar diende destijds ook als bescherming tegen zand en insecten. Door de jaren heen werd het gebruik van oogschaduw steeds gebruikelijker, en vandaag de dag is het niet meer weg te denken uit menig beautycase!

Oogschaduw is net dat stapje extra, je maakt je look er echt mee af. Het vraagt voor sommige looks enige oefening, maar wanneer je eenmaal overweg kunt met de oogschaduwkwast zul je zien dat er een wereld aan mogelijkheden voor je opengaat. Creëer de mooiste smokey eyes, of juist een look met veel kleur.

Door het juiste gebruik van je oogschaduw kun je een meer open of juist intense blik creëren.

Alle oogschaduwpaletten van Beauty88.nl hebben een geweldige pigmentatie waardoor aanbrengen gemakkelijk gaat, en je look de hele dag blijft zitten. Ook kun je er van op aan dat alle paletten geheel dierproefvrij zijn.

Over beauty88.nl

Beauty88.nl is een online webshop met een breed scala aan make up producten. Je vindt er verschillende merken, onderverdeeld in overzichtelijke categorieën. Het bestellen van je nieuwe oogschaduw palet gaat heel gemakkelijk. Je maakt een account aan op onze website en vervolgens wijst het zich vanzelf.

Betalen doe je gemakkelijk via bijvoorbeeld PayPal of iDeal, en wanneer je je bestelling voor half vijf plaatst doen wij er alles aan om deze de volgende werkdag bij je te kunnen bezorgen.

Wil je een van onze medewerkers spreken omdat je vragen hebt over een bepaald oogschaduw palet of over onze andere producten? Mail of bel ons dan: je krijgt zo snel mogelijk iemand aan de lijn die je verder kan helpen!