Power focus – vijf manieren om het nu te doen!

Geplaatst door

 

Een betere focus is verzekerd wanneer je je gedurende de dag op één ding tegelijk kunt concentreren. Hier zijn vijf heel praktische dingen die je nu kunt doen om je beter te concentreren en om meer te bereiken dan dat je mogelijk achtte.

 

Ja, rommel. Het opruimen van al die rommel rond het huis, in de kasten, in de garage enz. zal wonderen doen voor je concentratie en focus. Te veel rommel doet je verzanden. Of je het nu beseft of niet, je neemt altijd een mentale inventaris op van al die dingen. Minder spullen zorgt gelijk voor meer focus en betere concentratie.

 

Zoek je favoriete stoel en kijk hoe stil je kunt zitten. Ik zou eerst proberen om vijf minuten stil te blijven zitten. Wees je bewust van al je onwillekeurige spierbewegingen. Hoe meer trillingen en friemelen, hoe meer je nodig hebt om je focus en concentratie in te stellen. Probeer eerst vijf minuten onder de knie te krijgen. Ga dan naar tien minuten, een kwartier en zo verder. Deze zeer effectieve oefening zal je focus en concentratie opeisen, maar zal je uiteindelijk grote winst opleveren.

 

Dit geeft je gedurende de dag minidoelen om te bereiken. Als je je 50 minuten per keer aan één project kunt vasthouden, bouw je snel je vermogen om te focussen op.

 

Houd je lijst met taken op volgorde, want dit zorgt ervoor dat je op het goede spoor blijft en dat je minder snel zult afdwalen om andere dingen te gaan doen.

 

Ja, je moet ook iets leuks doen. Leren om een ​​betere focus en concentratie te ontwikkelen, zal als je geen tijd vrijmaakt voor iets leuks, een grotere klus worden dan het zou moeten zijn. Je kunt, door elke dag de tijd te nemen om gewoon wat tijd met vrienden en familie door te brengen, er altijd van profiteren.

 

http://blokpil.nl/