Flybook
Image default
Toerisme

Reizen aan de Belgische kust

eten in blankenberge

Wil je naar een showtje, maar geen idee naar toe je heen moet tijdens je verblijf aan de Belgische kust? Hier zijn enkele adressen om (a) vergeten nachten door te brengen aan de Belgische kust.

Vlucht 90 naar Oostende

Maak je klaar om gek te vliegen op vlucht 90 in Oostende: de club neemt je mee op wereldtournee. Elk weekend heeft een ander thema en van tijd tot tijd is er een terugkeer naar de jaren 90.

Newport Times

Liever bars, dan kan je terecht in Nieuwpoort’s Newport Times (Newport Times): deze bar organiseert regelmatig optredens. Het is geweldig om met vrienden te chatten, vooral als je elkaar nog kunt verstaan!

Yssi’s in Knokke

Overdag kan je lekker eten, maar na 22.00 uur, bij Yssi’s in Knokke, wordt alles opzij geschoven en staan ​​je voeten niet op de grond. De DJ zorgt voor de nodige sfeer in de winkel, en de cocktailparty helpt je de wereld beter te begrijpen (of de grond van dichtbij te bekijken).

L’Apereau in Blankenberge

Proef de “specialty cocktail” van Jeroen Van Hecke van L’Apereau in Blankenberge. Basilicum en bergamot zijn zelfs bekroonde cocktails die de juiste balans vinden tussen zoete en zure smaken.

Clapotis in De Panne

Zou je het durven proberen bij Clapotis in De Panne? Op een warme zomeravond kun je op het strand naar de zonsondergang kijken en in het weekend soms zelfs feesten bijwonen.

Vikingen van Oosduinkerke

In het dorp Oostduinkerke kan je tot in de vroege uurtjes genieten van de weekenden in De Viking. Ze zijn ook niet tegen het bijwonen van het feest op woensdag. Wie weet worden op de Facebookpagina van De Viking mooie foto’s voor jou onvergetelijk!

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html