Flybook
Image default
Bedrijven

Samen met Led Design Holland energie besparen

De gemeente Breda, Multimate Bouwmarkt, Etos, Primera en Ford: allemaal werken ze samen met Led Design Holland op het gebied van verlichting. Uit de opsomming – die overigens niet volledig is – blijkt dat LED specialist LedDesignHolland in allerlei branches werkzaam is.

Een sector waar deze led-specialist veel klanten heeft, is de industrie. Led werkplaats verlichting is duurzaam en energiebesparend. De energierekening zal dalen en de CO2-uitstoot vermindert. Led Design Holland kiest altijd voor gecertificeerde leds, om er zeker van te zijn dat u en uw mensen veilig en verantwoord kunnen werken. In veel gevallen zijn IP65 ledlampen de beste keuze. Ze zijn stof- en waterbestendig. Industriële lampen moeten een lange levensduur hebben, omdat er vaak lange dagen worden gemaakt. Een moderne led voor in fabriekshallen heeft een levensduur van 100.000 branduren.

In de Retail, ook wel kleinhandel of detailhandel genoemd, heeft Led Design Holland ook veel ervaring. Afhankelijk van de soorten producten die een klant verkoopt, wordt gekozen voor spots, railverlichting, downlighters of up- en down armaturen. Bij vers-artikelen zoals groenten, fruit, brood en banket is het essentieel dat de leds levensechte kleuren weergeven, zodat de klant ziet wat hij koopt. Dit geldt overigens ook voor autoshowrooms. U moet er toch niet aan denken dat u een wagen koopt die – eenmaal buiten – een veel donkerder of juist lichtere tint blijkt te hebben. In meubel- en kledingzaken is de sfeer belangrijk. Als shoppers zich op hun gemak en welkom voelen, zullen ze eerder geneigd zijn om te kopen. Een downlight led zorgt ervoor dat zitbanken, tafels, broeken en truien goed zichtbaar zijn én dat het licht prettig is voor de ogen.

Bent u ook in voor een structureel lager uitvallende elektriciteitsnota? Wilt u alle lampen vervangen door leds, maar kunt u wel wat adviezen gebruiken? Zou u graag van te voren willen weten hoe lang het duurt voordat u de investering in led terugverdiend heeft? Led Design Holland is de led-expert die u nodig heeft! De Led Design Holland klantenservice is bereikbaar via076 – 888 33 00 en info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/