Schaf duivenpinnen aan en krijg deskundig advies voor het beste resultaat

Geplaatst door

Overal waar duiven zich bevinden, kunt u gemakkelijk duivenpinnen van de specialist plaatsen. Op die manier komt u eenvoudig van uw duivenprobleem af. Duiven nestelen zichzelf graag op bepaalde plaatsen, zoals op de schutting of een richel van een winkel, waar ze veel beschutting en voedsel vinden. Is uw woning of uw winkel de pineut? Dan wilt u afrekenen met vogelpoep, stank én geluidsoverlast. Daarom bieden duivenpinnen een uitkomst voor u. De specialisten van ALCETSOUND adviseren u graag welke duivenpinnen of andere vogelwering bij uw situatie passend zijn. Hierbij gaat men altijd diervriendelijk te werk. Zij willen, net als u, de vogels op een vreedzame manier verjagen. Neem voor gedegen advies gerust eens contact op met de specialist in vogelwering. Vervolgens kunt u eenvoudig uw gewenste producten in de webshop bestellen.

Duivenpinnen bevestigt u op de meest uiteenlopende plekken

Denkt u eraan om duivenpinnen aan te schaffen? Vergeet dan zeker de speciale hechtende kit niet. Doordat bevestigt u de pinnen op de meest uiteenlopende plaatsen. Rondom de schoorsteen, boven uw winkel, op de vensterbank en op daken van garages en schuren zijn voor de hand liggende locaties waar duiven zich graag nestelen. Deze plekken zorgen dan ook vaak voor overlast. Wilt u deze overlast tegengaan? Dan is goede duivenwering noodzakelijk. Bij ALCETSOUND bestelt u binnen enkele muisklikken de kit en de duivenpinnen die bij uw situatie passen. Zodra uw bestelling binnen is, kunt u deze eenvoudig zelf aanbrengen op de plek waar u duivenoverlast ervaart. Naar welke duivenpinnen gaat uw voorkeur uit?

Wat zijn duivenpinnen?

Duiven kunnen voor flink wat overlast zorgen. Wilt u van duiven rond uw pand af? Omdat bezoekers aan uw winkel last hebben van de dieren? Of omdat u er zelf last van heeft? Dan heeft u baat bij de aanschaf van duivenpinnen. Maar wat zijn duivenpinnen eigenlijk? Duivenpinnen zijn pinnen die op uiteenlopende plekken worden bevestigd waar duiven zich graag nestelen. De pinnen zijn een belemmering voor de vogels. De pinnen staan dusdanig uit elkaar dat een duif hier niet tussen kan gaan zitten. Hierdoor voorkomt u duivenoverlast rondom uw woning of winkel. De duivenpinnen die u bij ALCETSOUND aanschaft, zijn vervaardigd van rvs of kunststof en kennen een lange levensduur. Bestelt u binnenkort ook duivenpinnen?