Flybook
Image default
Sport

Snel afvallen met een bodytec workout

Er is tegenwoordig een nieuw concept waarmee ik kennis heb gemaakt, namelijk de bodytec workout. Het gaat hier om een hele korte, maar intense workout waarbij het hele lichaam wordt getraind. Er worden spieren ontwikkeld, maar daarnaast ook veel vet verbrand. De bodytec training is te doen bij Van Schaik Personal Training. In deze blog zal ik kort uitleggen wat mijn ervaring ermee is geweest en wat precies de voordelen zijn van een bodytec training bij Van Schaik Personal Training. Ga naar de website www.vanschaikpersonaltraining.nl.

 

Mijn ervaring met een bodytec training

Recent heb ik voor het eerst een bodytec training gedaan met behulp van een trainer van Van Schaik Personal Training. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik geen zin had om uren in de sportschool rond te lopen en weinig rendement te behalen. Ik wilde iets waarbij ik in korte tijd energieker en fitter kan worden en waardoor ik beter kan presteren op het sportveld. Hiernaast heb ik graag dat mijn huid wat beter wordt en een beetje afvallen voor het strakke lichaam vond ik ook wel belangrijk. Ik moet zeggen dat de Van Schaik Personal Training medewerker mij wel flink aan het werk zette, natuurlijk is dit een kenmerk van een bodytec training, maar in het begin was het wel vrij pittig. Toen het eenmaal voorbij was voelde ik mij weer helemaal top. Ik voelde me natuurlijk helemaal uitgeput, maar wel op een goede manier, ik had het gevoel voldoening te hebben gehaald uit het uitdaging zoeken. Bij een bodytec training train je in ongeveer twintig minuten negentig procent van je spieren, het staat gelijk aan ongeveer drie uur achter elkaar krachttraining. Er is bij een bodytec workout garantie voor resultaat en waarneembaar resultaat.

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een bodytec workout of het zelf wil ervaren dan kun je contact opnemen met Van Schaik Personal Training. Ze zijn bereid om je vragen te beantwoorden en vaak mag je gratis deelnemen aan een proefles. Bodytec komt uit de topsport dus is ontwikkeld om snel resultaat te behalen, een unieke kans dus!