Flybook
Image default
Aanbiedingen

Tips bij het kiezen voor geschikt servies voor een evenement

Ben je bezig met het organiseren van een evenement of geef je een feest? Dan is er van alles waar je aan moet denken. Wat ga je de gasten schenken? En welke hapjes ga je serveren? Als je dat bedacht hebt, kun je na gaan denken over het servies. Wil je glazen of juist plastic bekers? Wil je plastic borden of van bamboe? Er is van alles mogelijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter! 

Glazen

Er zijn allerlei soorten glazen die je kunt gebruiken op een evenement. Om een goede keuze te maken, kun je het beste eerst bedenken welke drankjes je gaat schenken. Begin je met koffie en thee? Dan is een plastic beker niet geschikt en kan je beter kiezen voor papier. Heb je iets te vieren en wil je champagne schenken? Dan doe je dat natuurlijk niet in een plastic of papieren beker. Bij elk drankje hoort een ander glas, dus bedenk goed welke drankjes je wil schenken. 

Servies 

Net zoals bij glazen, is het bij het eten ook handig om eerst te bedenken wat je wil gaan serveren. Als je hapjes wil uitdelen, kun je kiezen voor grote serveer schalen. Wil je een buffet? Dan heb je bordjes nodig, waar de gasten het zelf op kunnen scheppen. Denk ook na over de porties die je serveert. Als je een broodje aanbiedt, kan dat makkelijk op een plastic of papieren wegwerp bordje. Voor een avondmaaltijd, kun je beter kiezen voor een bord dat steviger is. 

Ontdek de mogelijkheden

Glazen en servies kun je het beste uitkiezen als je weet wat je wil gaan serveren. Op deze manier kan je de beste keuze maken. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem dan een kijkje op de website van Disposable Direct. Deze partij heeft een groot assortiment aan wegwerp borden en glazen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice! 

https://www.disposabledirect.nl/