Flybook
Image default
Relatie

Uiterste uit uw relatie halen

Als u samen met uw partner even een duwtje in de rug nodig hebt kan u het beste naar de relatietherapie gaan in Twello. Bij deze relatietherapie wordt er gekeken naar de krachten die jullie samen hebben en niet naar de dingen die er minder gaan of waar jullie frustratie zit. Het is natuurlijk goed om het over de knelpunten te hebben maar de focus daarop leggen is niet nodig. Bij de relatietherapie in Twello zal er naar jullie gekeken worden als een mooi iets die een juist zetje in de rug nodig heeft. De professionals die bij de relatietherapie in Twello werken willen u graag helpen en zullen u behandelen zodat het gewilde resultaat bereikt kan worden. 

Persoonlijke behoefte

Tijdens de relatietherapie in Twello zal er ten alle tijden aan u worden gevraagd waar u behoefte aan heeft. Samen met uw partner weet u wat u graag anders zou willen en daarom kunnen wij als professionals bij de relatietherapie in Twello daarbij helpen. Zo vinden sommige koppels het fijn om over bepaalde gebeurtenissen te praten terwijl andere liever nieuwe dingen gaan oriënteren om zo tot nieuwe ervaringen en nieuwe gevoelens te komen waardoor de ouder vergeten kunnen worden. Wij horen graag waar u samen met uw partner behoefte aan heeft zodat wij daar rekening mee kunnen houden en u samen met uw partner weer snel gelukkig bent.

Uitkomst

Na de relatietherapie in Twello heeft u samen met uw partner kunnen kijken naar de werkende of niet werkende relatie die u samen met uw partner heeft. De relatietherapie in Twello kijkt daarbij naar wat wel werkt en zorgt dat daar de focus weer op terugkom te liggen. Hierdoor zullen jullie na de relatietherapie in Twello weer optimaal gelukkig zijn met elkaar en kunnen geniet zoals jullie in het begin ook konden. Wij helpen u graag en zien u graag samen gelukkig vertrekken.