Uw centrale verwarming wordt in Antwerpen zonder overlast geplaatst

Geplaatst door

En dat geldt overigens niet alleen voor het plaatsen van de CV ketel. Ook voor het onderhoud aan je Vaillant ketel zit je goed bij Centrale Verwarming Ielegems. En dat is precies de reden dat je kiest voor de vakmannen van Centrale Verwarming Ielegems. Met jarenlange ervaring en kennis van het merk Vaillant, installeert dit team binnen no-time een centrale verwarming bij jou thuis in Antwerpen. En nadat het team de ketel geïnstalleerd heeft, nemen ze jouw oude ketel gewoon mee, waardoor de klus netjes wordt afgewerkt. Wel zo fijn om te weten, toch? Installatie, onderhoud en herstel aan jouw Vaillant ketel: Centrale Verwarming Ielegems maakt het mogelijk.

Combineer de centrale verwarming voor jouw woning in Antwerpen met accessoires

Een CV ketel kan met verschillende accessoires worden uitgebreid. Waarom zou u dit doen? Nou, allereerst omdat het lekker is om te besparen op de energierekening! Want niet alleen bespaar je met een ketel van Vaillant maar liefst een derde van jouw factuur. Je haalt pas echt het onderste uit de kan met de juiste accessoires. Gelukkig hoef je je daar bij Centrale Verwarming Ielegems geen zorgen over te maken. Hier kies je namelijk uit een gevarieerd aanbod aan accessoires, zoals thermostaten, regelingen en boilers. Verzekerd zijn dat jouw centrale verwarming te allen tijde goed functioneert in jouw woning in Antwerpen? Dan komen de vakmannen graag langs, om onderhoud aan bijvoorbeeld jouw Vaillant ketel uit te voeren.

Herstel, onderhoud en reparatie aan jouw Vaillant ketel

Een monteur voor de installatie. Nog een voor het onderhoud, en een derde voor het uitvoeren van reparaties. Zou het niet makkelijker zijn als u voor al deze zaken maar een adres nodig heeft? En zodra je schade constateert, moet dit zo spoedig mogelijk verholpen worden. Daarom schakel je het team van Centrale Verwarming Ielegems in. Want niet allen kies je bij dit bedrijf uit verschillende CV ketels van het merk Vaillant; onderhoud, installatie en herstel voeren ze ook voor je uit. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een geschikte ketel uit te zoeken. Weet je niet zeker welke ketel voor jouw woning passend is? Kies dan voor advies op maat, gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de branche. Bekijk alvast de mogelijkheden online.