Uw houten vloer laten schuren of een compleet nieuwe vloer aanschaffen?

Geplaatst door

Wilt u uw houten vloer laten schuren? Of bent u van plan om een compleet nieuwe vloer aan te schaffen? U ontvangt deskundig advies van Alblas Vloeren. Een nieuwe vloer geeft uw woning of kantoor altijd een compleet nieuwe uitstraling. Wilt u een houten vloer kopen? Laminaat aanschaffen? Of een pvc vloer laten aanleggen? Geen probleem: de specialist heeft de vloer die helemaal bij uw wensen aansluit. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, want de vakmensen bereiden de ondervloer voor en ze leggen de nieuwe vloer op vakkundige wijze aan. Toch liever uw houten vloer laten schuren en deze verder laten opknappen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vloerenspecialist biedt brede dienstverlening, waaronder houten vloer laten schuren

Wanneer u kiest om een echte vloerenspecialist in te schakelen, maakt u gebruik van een brede dienstverlening. Van het aanleggen van een nieuwe vloer tot het renoveren van uw versleten vloer en van het onderhoud van uw huidige vloer tot aan de reiniging van die vloer: de specialist moet het allemaal kunnen. Kiest u voor Alblas Vloeren, dé vloerenspecialist in de omgeving van Krimpen aan den IJssel, dan weet u zeker dat u goed zit. Zo kunt u de specialist bijvoorbeeld inschakelen voor het laten schuren van uw houten vloer, maar ook voor het lakken of oliën van uw vloer of voor het schoonmaken van uw vloer.

Een houten vloer laten schuren: hoe werkt dat precies?

Geniet u al jaren van de unieke uitstraling van uw houten vloer? Waarschijnlijk heeft u wel gemerkt dat deze prachtige vloer na een aantal jaar gaat slijten door veelvuldig gebruik. De toplaag verliest zijn glans, en daarmee oogt de vloer vaak een stuk minder mooi. Gelukkig kunt u bij een specialist als Alblas Vloeren uw houten vloer laten schuren. De vakmannen van de specialist weten precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Ze gebruiken daarvoor professionele stofzuigunits, waarmee de vloer volledig kaal geschuurd wordt. Het laten schuren van uw houten vloer is de eerste stap om uw vloer weer in absolute topconditie te krijgen.