Flybook
Image default
Aanbiedingen

Verstuur jouw producten met deze verschillende soorten verzendzakken

Verzendzakken hebben veel voordelen ten op zicht van verzenddozen. Een zak is veel lichter en heeft een kleiner volume dan een doos. Hierdoor neemt het minder ruimte in beslag en bespaar je op de verzendkosten. De verzendzakken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten materialen, kleuren en formaten. Ben je benieuwd naar deze verschillende soorten? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Plastic verzendzakken

Plastic verzendzakken zijn erg populair om kleding in te verzenden. Dit is niet voor niets, want ze zijn lichtgewicht en daardoor kun je ze makkelijk opbergen totdat je ze nodig hebt. De plastic verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints en allerlei kleuren. Een voordeel is dat de plastic verzendzakken voorzien zijn van een dubbele plakstrip. Door deze plakstrip kan de klant gemakkelijk de zak weer dicht plakken, als hij of zij besluit om de artikelen retourneren. 

 

Papieren verzendzakken

In tegenstelling tot de plastic zakken, zijn de papieren verzendzakken een duurzame optie. Dus heb je een bedrijf waarbij duurzaamheid een belangrijk onderwerp is? Dan kun je beter kiezen voor de papieren variant. Deze verzendzak is gemaakt van ongebleekt natron Kraft en heeft daardoor een bruine kleur. Een voordeel van dit materiaal is de stevigheid. Je hoeft je dus niet druk te maken dat de zak scheurt tijdens de verzending. Ook deze zakken zijn voorzien van een dubbele plakstip, waardoor het retourneren een stuk makkelijker wordt voor de klant. 

 

Laat je adviseren!

Nu je weet welke soorten verzendzakken er zijn, is het aan jou om een keuze te maken. Bedenk welke producten je wilt verzenden en welke verzendzak daar het beste bij past. Wil je de verzendzakken online bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het brede aanbod aan verzendartikelen. Wil je meer informatie over verzendzakken, verzenddozen of verpakkingsmateriaal? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.rotimshop.nl/