Weinig onderhoud wanneer u kiest voor Castelvetro of Venis tegels

Geplaatst door

Is onlangs de tegelvloer van uw keuze gelegd in uw woning? Uiteraard wilt u zo lang mogelijk van deze vloer genieten en de vloer mooi houden. Bent u geen poetser? Of heeft u weinig tijd om de vloer schoon te maken? Dan heeft u met de keramische tegels van onder andere Castelvetro en Venis geluk. Deze tegelvloer vergt niet veel onderhoud. Door regelmatig te stofzuigen en wekelijks de vloer te dweilen, houdt u uw vloer net zo mooi als bij de oplevering. Hierbij is het belangrijk dat u geen reinigingsmiddel met bestanddelen van olie, zeep of was gebruikt. Informeer gerust eens bij Fravo Tegels welk reinigingsmiddel geschikt is voor de schoonmaak van uw tegelvloer.

Venis of Castelvetro tegels op het oog? Vraag eenvoudig een offerte aan!

Heet u het gevoel dat uw woning nog niet compleet is? En wilt u dit gevoel wegnemen door een nieuwe tegelvloer te leggen? Een vloer met een verbluffende uitstraling? Bekijk dan het aanbod van Fravo Tegels. Met meer dan 400 soorten tegels van toonaangevende merken, zoals Venis en Castelvetro, vindt u altijd een tegel die past bij uw stijl. Bovendien koopt de tegelspecialist groot in, waardoor u een scherpe prijs betaalt. Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor de tegels die u op het oog heeft. U vult enkele gegevens in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Toonaangevende merken, zoals Castelvetro en Venis tegels, verkrijgbaar bij tegelspecialist

Heeft u onlangs de sleutel gekregen van uw droomwoning? Dan kunt u nu deze woning aanpassen aan uw wensen! Of wilt u uw huidige woning een flinke opknapbeurt geven? Dan doet u er goed aan het uiteenlopende tegelaanbod van Fravo Tegels eens te bekijken. Hier vindt u meer dan 400 soorten tegels van gerenommeerde merken, zoals Castelvetro en Venis, tegen een voordelige prijs. Beide merken bieden verschillende series tegels aan met een vernieuwende uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan prachtige houtstructuurtegels, een tegelvloer met een robuuste uitstraling of exclusieve gladde tegels. Het voordeel van een tegelvloer? Tegels kunnen worden toegepast in iedere woonruimte en het onderhoud van bijvoorbeeld Castelvetro tegels met houtstructuur is zeer gemakkelijk.