Wij van Hofkens HIG bieden de juiste oplossing voor elke schoonmaakklus aan

Geplaatst door

Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG is al jarenlang actief in de schoonmaakbranche. Dit hebben we gedaan voor bedrijven in heel Nederland. In dit artikel leest u de voordelen van Hofkens HIG. 

Industriële reiniging

U bent op zoek naar schoonmaak partij die ervaring heeft met industriële reiniging? Wij hebben de afgelopen jaren hier veel ervaring in opgedaan. Dit heeft als voordeel dat ze ervaring hebben met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten. Dit in combinatie met de professionele opleiding, kunt u met een gerust gevoel uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons uitbesteden. 

Schoonmaakbedrijf in Tilburg en Den Bosch

Op zoek naar schoonmaak in Tilburg of schoonmaak in Den Bosch? Wij doen dit voor diverse bedrijven. Bij ons kunt u kiezen voor dagelijkse schoonmaak of periodieke. Wij laten de keuze aan u. Geen omgeving is voor ons te gek. Onze medewerkers pakken alles aan. Deze werken met de beste materialen. Hierdoor krijgen wij zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden
• Voedingsindustrie
• 24/7 riool- en calamiteitenservice

Waarom Hofkens HIG?

Met ons kunt u rekenen op een schone werkomgeving. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Dit is terug te vinden in onze medewerkers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Zij beschikken over veel kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen. 

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/