Flybook
Image default
Aanbiedingen

Zo zorg jij voor een uniek teamuitje

Wil jij een onvergetelijke dag organiseren voor jouw familie, collega’s, vriendengroep of sportclub? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jullie gevonden. Wanneer je namelijk op zoek bent naar een activiteit vol met actie en humor, dan ben je bij Bubbelbal.nl aan het juiste adres. Ben je benieuwd van deze partij allemaal te bieden heeft? Check dan snel de website of lees dit blogartikel.

 

Voor wie zijn de activiteiten geschikt

De activiteiten die geboekt kunnen worden zijn geschikt voor groepsgroottes van 6 tot 40 personen. Heb je meer dan veertig mensen die meedoen aan activiteiten, dan is een combinatie arrangement wellicht de beste optie. Op die manier kunnen jullie verschillende activiteiten uitproberen en hebben de hele dag lang plezier. Tussen de activiteit(en) is er uiteraard tijd voor een kleine versnapering om weer wat energie bij te tanken.

 

Voordelen van de Bubbelbal arrangementen

Daarnaast profiteer je van het voordeel dat je de activiteiten op elke gewenste locatie kunt laten leveren. De specialisten van Bubbelbal bouwen alles op en af, zodat je hier zelf geen aandacht aan hoeft ze besteden. Uiteraard ruimen zij alles ook weer netjes op, zodat je na die tijd geen werk meer hebt.

 

De keuze is aan jou

Er zijn diverse activiteiten die je kunt boeken als je met een grote groep bent. Denk aan een sportief potje bubbelbal, lasergamen, voetbalboarding of een stormbaan. Voor een rustgevende activiteit kun je het beste een rondje e-chopper rijden. Ook zijn er diverse coördinatie spellen als Archery Attack, Dart voetbal of de snelheidsmeter. Als je niet kunt kiezen, welke activiteit jullie voorkeur heeft, dat kun je handige arrangementen boeken waar je van een combinatiedeal profiteert.

 

Een onvergetelijk kinderfeestje

De activiteiten zijn ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes en schooluitjes. Alle kinderen zullen gegarandeerd een dag vol plezier hebben en er een mooie herinnering aan over houden. Als jij een kinderfeestje met behulp van Bubbelbal wilt organiseren kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice. Geef jouw wensen door en geheel op basis van jouw voorkeuren wordt een offerte op maat voor je samengesteld.

 

 

https://www.bubbelbal.nl/