Zoekt u een bedrijfspand in Nijmegen? Bekijk het actuele aanbod!

Geplaatst door

Plannen om te verhuizen naar een grotere bedrijfsruimte in Nijmegen? Momenteel nog werkzaam vanuit huis? Toch liever een werkruimte? Bekijk dan het actuele aanbod van Wibeco Vastgoed op de website. Hier vindt u diverse werkruimtes waar u snel uw intrek in kunt nemen. Zo worden onder andere ruimtes in het Albertinum Klooster en het Augustinus Klooster in Nijmegen te huur aangeboden. In het eeuwenoude Albertinum Klooster worden wonen en werken gecombineerd en het imposante Augustinus Klooster beschikt over diverse bedrijfsruimtes op verschillende etages. Kiest u voor een bedrijfspand in een van deze voormalige kloosters? Of gaat uw voorkeur uit naar een moderner pand?

Ontvang persoonlijk advies voordat u een bedrijfspand in Nijmegen huurt

Zou u lang of kort een bedrijfspand in de omgeving van Nijmegen huren? Gaat u dan voor een oud of een modern bedrijfspand? Het kan een flinke klus zijn om een geschikte werkruimte te vinden. Dat is waarom u bij Wibeco Vastgoed op werkdagen van harte welkom bent voor persoonlijk advies. Men biedt u uitstekende hulp bij uw zoektocht naar een passend bedrijfspand in of rondom Nijmegen. Zo bespreekt u met de vastgoedspecialist uw wensen en eisen. Op die manier vindt Wibeco Vastgoed een passende werkruimte waar u zich gegarandeerd thuis zult voelen en in alle rust werkzaamheden kunt verrichten. Vind nu ook uw karakteristieke bedrijfsruimte in Nijmegen.

Bedrijfspand in Nijmegen gezocht? Schakel een ervaren vastgoedbeheerder in!

Pas begonnen als ondernemer en op zoek naar een geschikt bedrijfspand in de regio Nijmegen zodat je buitenshuis kunt werken? En zoekt u een moderne ruimte of een pand met historische elementen? Wat voor bedrijfsruimte u ook zoekt, het doet u goed het aanbod van Wibeco Vastgoed te bekijken. Sinds 1968 is deze vastgoedbeheerder gespecialiseerd in onder meer bedrijfsruimtes in de omgeving van Nijmegen. En één groot voordeel: er wordt niet gewerkt met wachttijden. Hierdoor kunt u binnen korte tijd uw intrek nemen in uw nieuwe bedrijfsruimte. Kijkt u er al naar uit om te werken vanuit uw eigen kantoor? Bel dan gerust eens voor meer informatie.