Flybook
Image default
Vervoer en transport

Een toonaangevend verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf Alphen a/d Rijn

Lees in deze tekstblog over verhuisbedrijf Snelle jongens in Alphen aan den Rijn. Tegen een scherpe prijs verhuizen de professionele verhuizers jouw inboedel of bedrijfsinventaris naar Alphen a/d Rijn, binnen Alphen a/d Rijn, of vanuit Alphen a/d Rijn naar een andere plaats.

Werkgebied Snelle jongens

Het verhuisbedrijf Snelle jongens is ook actief in Rotterdam, Leiden, Gouda, Wassenaar, Rijswijk, Den Haag, Voorschoten, Delft, Nieuwegein, Spijkenisse, Dordrecht naast alle wijken in Alphen a/d Rijn. Binnen dat werkgebied doen zij alle verhuizingen, w.o. spoedverhuizingen en ontruimingen, en dit eventueel met full service. Laatste komt veelal voor bij een verhuizing naar een seniorenwoning. De klant geeft de sleutels af, gaat een dagje naar een (klein)kind, ondertussen pakken de verhuizers alles in. Zij monteren lampen af, en hangen die in de seniorenwoning weer op. Sluiten de TV en radio aan, en aan het einde van de dag reist de klant naar de seniorenwoning en daar staat alles op z’n plek en liggen de spullen in de kasten. Met dit soort verhuizingen hebben de verhuizers binnen hun werkgebied alle ervaring, maar zij kunnen meer.

Bovenwoningen en lastige objecten

Soms kan een verhuizing lastig lijken, maar is dat voor verhuisbedrijf Snelle jongens geen probleem. Bijvoorbeeld het verhuizen van een muziekinstrument zoals een piano of vleugel. Door de ervaring van de verhuizers in combinatie met de goede hulpmiddelen is zo’n object goed te verplaatsen zonder schade. Hetzelfde geldt met een verhuizing naar een bovenwoning, dit lijkt lastig, maar dat hoeft het niet te zijn. Altijd lukt het de professionele verhuizers om wel ergens een elektrische verhuislift te plaatsen. Soms kan een raam eruit, en zo de inboedel in de woning gebracht worden, soms is er een balkon en kan op die manier alles de woning in.

Bedrijven en particulieren

Het verhuizen van een hotel of kantoor is geen probleem. Een enkele keer doen zij beiden tegelijk, een bedrijf met een woning erbij, en dat gaat in één moeite door. Zij transporteren lastige en kostbare objecten, en zetten het op de goede plaats. Dit gaat zonder schade, en mocht er toch onverhoopt schade ontstaan, dan keert de verzekering uit. Wat voor bedrijf je ook hebt, al dan niet met een woning erbij, je kunt altijd contact opnemen voordat je gaat verhuizen. Dan kunnen zij ook gelijk een indicatie geven hoe lang de verhuizing gaat duren zodat je een idee hebt wanneer je bedrijf weer actief kan zijn. Ook als het geen bedrijfsverhuizing betreft kun je altijd verhuisbedrijf Snelle jongens benaderen voor informatie en een offerte. Zij maken verhuizen makkelijk door al het sjouwwerk uit handen te nemen. Zij hebben immers de kennis omtrent verhuizen.