Flybook
Image default
Vervoer en transport

Met Bagagevervoer gaat u goed op reis

Door Bagagevervoer hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bagage. Wanneer u van plan bent om een reis te maken, gaat dit gepaard met een paar vragen. Waar moet u heen, wat neemt u mee en wat als de bagage niet aankomt? Tegenwoordig gaat het al snel mis op het vliegveld en kan het door de drukte eveneens mogelijk zijn dat u nog een week op uw bagage moet wachten. Met de service van Bagagevervoer hoeft u zich geen zorgen te maken en bent u verzekerd dat uw bagage met u meereist.

 

Bagagevervoer heeft vele voordelen

Naast dat u verzekerd bent dat uw bagage uw vakantieland haalt, heeft Bagagevervoer nog meer voordelen. Zo bespaart het u ook veel tijd en geld wanneer u zelf de bagage niet mee hoeft te nemen. U hoeft immers niet te wachten voor het in- en uitchecken en kunt u kosten besparen wanneer u veel bagage van plan bent om mee te nemen. Benodigdheden voor sporten zoals een surfplank, snowboards en fietsen zijn voor ons geen probleem. Het vervoeren van uw bagage is voor ons geen enkel probleem en hierdoor bent u ook sneller op uw bestemming wanneer u met de auto reist. U hoeft immers geen grotere auto te huren.

 

U kunt via de site van Bagagevervoer heel eenvoudig onze diensten aanvragen. Doordat wij uw bagage 3 tot 4 dagen voor uw vertrek ophalen, bent u verzekerd dat uw bagage op de plaats van uw bestemming is wanneer u arriveert. U betaalt onze diensten heel gemakkelijk via iDEAL en staan wij ingeschreven bij de Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat u met een betrouwbare partner in zee gaat. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar het contactformulier of het telefoonnummer op de site.