Flybook
Image default
Auto’s en Motoren

Ga je met de auto of met de mobilhome op vakantie?

Ben jij ook zo toe aan een heerlijke vakantie? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen snakken naar vakantie. Even uit de sleur van het leven komen. Even volledig tot rust komen. En eventjes tijd in een andere omgeving doorbrengen. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn na het afgelopen coronajaar, niet waar?

Gelukkig zien de vooruitzichten er weer prima uit! De kans is groot dat we deze zomer weer heerlijk naar bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk en Italië op vakantie kunnen. Maar, hoe ga jij op vakantie? Ga je met de auto dit jaar op vakantie? Of kies je er toch voor om jouw mobilhome weer uit de opslag te halen?

Met de auto op vakantie

Een belangrijk voordeel van een auto is de flexibiliteit. Je kunt op de vakantiebestemming overal met jouw auto naar toe; met een mobilhome gaat dat al een stukje minder makkelijk. Bovendien heb je in de meeste auto’s ook nog voldoende ruimte tot je beschikking. Zo zit je comfortabel en kun je ook nog voldoende bagage met je meenemen.

Wel is het van cruciaal belang dat je over een veilige en goede auto beschikt. Een auto waar je op kunt bouwen en een auto die bij voorkeur ook nog comfortabel rijdt. Mocht je een dergelijke auto niet hebben, is het mogelijk interessant om een andere auto te kopen. In dat geval verkoop je jouw auto via Ikwilvanmijnautoaf.be, waardoor je voldoende budget hebt om een nieuwe auto te kopen!

Met de mobilhome op vakantie

Heb jij een prachtige mobilhome in jouw garage of op de oprit staan? Dan is het ook bijzonder leuk om met de mobilhome komende zomer op vakantie te gaan. Met de mobilhome kun je op de meest fraaie plekken komen, terwijl je in de mobilhome kunt overnachten. Je bent dus niet gebonden aan hotels of aan overige accommodaties.

Wel moet je met een stuk minder luxe rekening houden. Zo heb je in jouw mobilhome bijvoorbeeld geen ligbad. Wil je graag tijdens jouw vakantie van iets meer luxe genieten? Dan kun je jouw mobilhome verkopen en komende zomer in een 5-sterren hotel verblijven!