Flybook
Image default
Telefonie

Goedkoop je telefoon repareren in Utrecht? Zo doe je dat

Een kapotte telefoon is natuurlijk erg vervelend. Sommige mensen zullen zeggen dat hun hele leven in dit kleine apparaatje zit en dat is ook niet gek. Je contactgegevens, agenda en dierbare foto’s zitten allemaal in jouw smartphone. Vervelende ongelukjes zoals je telefoon laten vallen in het toilet of je telefoon laten vallen op een klein puntig steentje komen natuurlijk wel erg vaak voor en daarom staan er reparateurs voor je klaar die wonderen kunnen verrichten. Je zult waarschijnlijk denken dat je veel geld kwijt bent bij deze reparaties maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Als je goedkoop je telefoon wilt repareren in Utrecht kun je terecht bij GSM Reparatie Centrum Utrecht. Maar het is dan wel handig dat jij het probleem en de oorzaak weet van de defecte telefoon. Op deze manier kunnen de reparateurs jouw sneller helpen met de juiste onderdelen.

 

Waterschade

Je kent het vast wel: je mobiele telefoon in je broekzak tijdens een bezoekje naar het toilet. Een goed idee is dan om de telefoon gelijk in een zak rijst te doen. Zo voorkom je dat de waterschade nog meer onderdelen gaat aantasten van je telefoon. Het vervelende aan waterschade is namelijk dat er vaak meerdere onderdelen worden aangetast waardoor hij soms niet meer te maken is. De no cure no pay regeling is dan echt super bij zo’n ongeval. Dit betekent dat jij niet hoeft te betalen voor de reparatie als er geen oplossing is gevonden.

 

Defecte camera

Voor snapchat, Instagram, Tiktok of gewoon voor privégebruik, de camera van je telefoon is erg belangrijk geworden. Een waas voor de camera of een defecte camera is dan natuurlijk erg vervelend. Vraag jezelf af hoe de camera kapot ging. Ook is het belangrijk om te weten of het probleem komt door een kleine barst of door een probleem van binnen in de telefoon.

 

Kapotte microfoon

Als je veel belt heb je natuurlijk een goede microfoon nodig. Voor bijvoorbeeld mensen met een werk telefoon is een kapotte microfoon dan ook erg vervelend. Denk goed na over de oorzaak van het probleem en op welke momenten de microfoon niet meer werkt. Blaas des nood een paar keer in de microfoon. Het kan namelijk zo maar zijn dat de problemen komen door een ophoping van stof. Komt het toch echt door de telefoon zelf? Vraag dan om tips bij de reparateur zodat jij dit probleem in het vervolg kunt vermijden.