Flybook
Image default
Telefonie

Met 3CX cloud van NuCall wordt er een beter beeld gegeven van de digitale opties

Tegenwoordig wordt er steeds meer in de zogeheten ‘cloud’ gewerkt. Je ontkomt er niet meer aan, en daarom is het voor een bedrijf dan ook slim om hierin te investeren. De 3CX cloud is daar zeer geschikt voor. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat alle systemen op eenzelfde netwerk werken en dat alles met elkaar in verbinding staat. Door middel van de juiste verbindingen wordt er dan gekeken naar de manier waarop er het beste en het meest efficiënt gewerkt kan worden. Het is niet altijd even makkelijk om op deze manier te werk te gaan, maar door middel van de 3CX cloud heb je de juiste expertise in handen en worden hier passende oplossingen voor gevonden, waardoor ook jouw bedrijfsvoering in de digitale wereld wordt meegetrokken. Klik hier voor 3CX cloud.

Optimaal presteren

Bij de 3CX cloud van NuCall beschik je over een zee aan opties waar je een keuze uit kunt maken om te zorgen voor een optimale bedrijfsvoering en natuurlijk uiteindelijk een perfect en positief bedrijfsresultaat. Het is een zakelijke manier van telefoneren, wat allemaal over een bepaalde centrale gebeurt. Op basis van een bepaald systeem worden alle gegevens vanuit de cloud gehost naar eenzelfde systeem waarop er dan binnen de onderneming wordt gewerkt. Met 3CX cloud heb je ontzettend veel functies, en dat is dan ook een van de meest belangrijke voordelen van dit concept en product waar je mee aan de slag kan gaan binnen je bedrijf.

Opties van 3CX cloud

De opties die met 3CX cloud mogelijk zijn, zijn onder andere de digitale receptioniste die je hiermee kunt inhuren. Een receptioniste die niet op locatie aanwezig is, maar wel altijd beschikbaar is voor je klanten is natuurlijk ideaal en kostenbesparend, met betrekking tot de ruimte die je daar dan weer voor vrij zou moeten maken binnen een pand. Daarnaast is er ook een ingebouwde functie aanwezig voor wachttijden tijdens een telefoongesprek. Daarnaast wordt er ingespeeld op de huidige vraag naar web meetings, waarbij er via een virtuele verbinding een meeting kan worden gehouden, met nationale en internationale contacten.