Flybook
Image default
Vervoer en transport

Goedkoop vervoer naar het nieuwste vliegveld van Nederland

Goedkoop vervoer naar het nieuwste vliegveld van Nederland

Lelystad Airport is het nieuwste vliegveld van Nederland wat de commerciële luchtvaart betreft. Dat maakt dat het een erg modern vliegveld is, met alle nieuwe technologieën die daarbij horen. Wat daar wel weer een nadeel van is, is dat het minder goed bereikbaar is. Dat komt doordat er al allerlei spoorlijnen aangelegd zijn, waarbij geen rekening is gehouden met het eventuele ontstaan van een vliegveld op die plek. Als je dus met het vliegtuig op vakantie gaat vanaf Lelystad Airport, dan is het niet zo gemakkelijk om er met het openbaar vervoer te komen. Natuurlijk kun je een trein en een bus nemen, maar met alle bagage die je mee neemt is dat toch niet zo’n hele prettige reis.

 

Nieuw idee

Om in de sferen van het nieuwe vliegveld te blijven, is er bij de eigenaren van Lelystad Airport een nieuw idee ontstaan. In plaats van goed bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer, is Lelystad Airport zeer goed bereikbaar met de auto. Bij andere vliegvelden in Nederland is dat minder het geval, wat Lelystad Airport uniek maakt. Als je een eigen auto hebt en het geen probleem vindt om die tijdens de duur van je vakantie bij het vliegveld te stellen, dan kun je erg gemakkelijk naar Lelystad Airport als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Voor mensen die geen eigen auto hebben, is dit echter minder handig. Voor zulke mensen is Lelystad Airport minder goed bereikbaar, terwijl ook zij via deze luchthaven op reis gaan.

 

Neem een taxi

Uiteraard hebben de eigenaren van Lelystad Airport ook nagedacht over de reizigers die geen eigen auto hebben of die liever niet hun auto een aantal weken bij het vliegveld hebben staan. Voor deze mensen heeft Taxibestellen een goedkope taxi naar Lelystad Airport ingesteld. Met deze taxidienst wordt je thuis opgehaald, waarna je keurig bij de vertrekhal op Lelystad Airport afgezet wordt. Deze taxidienst is natuurlijk veel goedkoper dan een reguliere taxidienst, want anders zou het geen zin hebben uiteraard. Dit maakt dat Lelystad Airport voor iedereen bereikbaar is, ook omdat het niet veel geld kost om er te komen, op welke manier je ook komt. Daarnaast is het nemen van een taxi erg prettig, je hoeft je niet druk te maken over allerlei bijzaken.