Flybook
Image default
Auto’s en Motoren

Jouw auto & caravan klaar maken voor de zomer!

De zomer staat weer voor de deur. Dit betekent dat we weer van zonuren mogen genieten, dat we weer van het buitenleven kunnen genieten én dat we weer lekker op vakantie kunnen. Wil jij komende zomer ook van een aangename vakantie genieten? Dan is het advies om direct op zoek te gaan naar een aangename bestemming voor jouw zomervakantie.

Gaat je voorkeur daarbij uit naar een vakantie met jouw auto & caravan? Dan is het zaak om beide voertuigen klaar te maken voor de komende zomer. Ook is dit het ideale moment om na te denken over een eventuele verkoop van jouw auto. Via bijvoorbeeld Ikwilvanmijnautoaf kun je razendsnel – en tegen een mooie prijs – jouw auto verkopen.

Tip 1: laat de auto & caravan volledig nalopen

Als je een tocht van een paar duizend kilometer gaat maken, wil je op jouw auto en caravan kunnen vertrouwen. Het advies is dan ook om jouw auto en caravan volledig na te laten lopen. Laat alle vloeistoffen controleren, laat de bandenspanning controleren en laat de algehele staat van de auto en caravan controleren.

Is jouw auto aan vervanging toe? Of is jouw caravan aan vervanging toe? Dit heb je mogelijk niet altijd in beeld, maar dankzij een dergelijke ‘keuring’ kun je daar wel snel achter komen.  Het is dan ook echt een aanrader om jouw auto en caravan volledig te laten controleren.

Tip 2: maak je auto & caravan netjes schoon

Ook is het advies om jouw auto en caravan netjes schoon te maken. Het rijdt niet alleen lekkerder in een schone auto, maar het is ook nog een stuk veiliger. Zeker als je duizenden kilometers gaat rijden, is het aangenaam dat je bijvoorbeeld met een schone voorruit kunt rijden.

Tijdens het schoonmaken kun je mogelijk ook nog minpuntjes aan jouw auto of caravan ontdekken. Een flinke kras of een lelijke deuk zijn hier bekende voorbeelden van. Het is aan jou om vervolgens te bepalen of je hier iets aan wilt doen, of je dit laat zitten of dat je jouw auto of caravan wilt verkopen. Via ikwilvanmijnautoaf.nl kun je jouw caravan én/of auto snel en gemakkelijk verkopen.