Flybook
Image default
Groothandel

Maxxo dubbelwandige glazen voor uw onderneming aanschaffen

Runt u een restaurant, bar, café of andere horecagelegenheid? Dan zijn er verschillende zaken die u op orde dient te hebben. Een van die zaken is zorgen voor kwalitatief glaswerk dat lang dienstdoet. Het is hierbij belangrijk om uw glaswerk bij een gespecialiseerde groothandel te kopen. Op deze manier weet u er zeker van dat de glazen die u koopt ook bestemd zijn voor gebruik in de horeca. U kunt in dat geval uitstekend terecht bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout, dicht bij Breda. Deze groothandel biedt de dubbelwandige glazen van het merk Maxxo aan. Lees verder om hier meer over te ontdekken.

Glazen van uitstekende kwaliteit

De dubbelwandige glazen van Maxxo voldoen zeker aan het standaard dat u stelt voor gebruik in uw horecagelegenheid. De glazen zijn namelijk gemaakt van borosilicaatglas en beschikken daardoor over krasvaste eigenschappen. Hierdoor bent u verzekerd van glazen die lang mooi blijven. Dit is echter lang niet het enige voordeel aan de dubbelwandige glazen van Maxxo. Ook – de naam zegt het al – de dubbele wand van dit glaswerk biedt veel voordelen. Door het dubbele glas blijft een koude drank lang koud en een warme drank lang warm. Bovendien is een warme drank makkelijk te serveren en vast te houden in de dubbelwandige glazen van Maxxo. Kortom: dit glaswerk is uitermate geschikt voor gebruik in uw horecagelegenheid!

Maak een account aan en bestel uw benodigdheden

Spreken de eigenschappen van de dubbelwandige glazen van Maxxo u aan? Maak dan direct een account aan in de webshop van Home and Kitchen Supply uit Oosterhout, nabij Breda. U krijgt vervolgens toegang tot het bestelportaal en kunt al uw gewenste glaswerk, maar ook andere benodigdheden, bestellen. Heeft u voorafgaand vragen of wenst u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de groothandel. De medewerkers helpen u graag verder.

https://www.homeandkitchensupply.nl/