Flybook
Image default
Auto’s en Motoren

Op Zoek naar een rijschool in de omgeving Enschede

Dan bent u bij de leukste rijschool in Enschede aan het juiste adres voor het halen van je auto theorie en je rijbewijs. Wij zijn een rijschool in Enschede met erg veel leerlingen en goede instructeurs die jou graag willen leren rijden. En nemen ruim de tijd om jou alles te leren wat je nodig om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. En dat dan ook iets wat we bij de rijschool in Enschede misschien wel het belangrijkste vinden wanneer je deelneemt aan het verkeer. Namelijk dat je veilig rijd en elke mogelijke verkeerssituatie goed weet in te schatten. Door altijd goed te letten op het verkeer en de juiste inschatting te maken. Dat is iets wat we je graag zo goed mogelijk willen leren te doen.

Pakket kiezen

In Principe bepaal jij welk pakket er genomen wordt wel is het zo dat je dit wel het beste kan doen aan de hand van ons advies. Helemaal omdat wij er eigenlijk nooit naast zitten en als rijschool in Enschede het beste kunnen inschatten hoe lang jij erover gaat doen. Omdat we altijd tijdens een proefles bekijken wat het beste pakket voor jou is aan de hand van jouw rijgedrag tijdens die proefles. Aan de hand daarvan wordt dus het pakket bepaald, en het is dan ook handig dat je die ook neemt. We merken vaak dat mensen een kleine pakket nemen en uiteindelijk nog extra lessen moeten. En dat is natuurlijk zonde want dan ben je duurder uit, terwijl je gewoon je geld terug krijgt wanneer je lessen overhoud. 

Contact en tarieven

Wanneer u vragen heeft over de prijzen die wij vragen bij de rijschool in Enschede, dan kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. Voor verdere informatie over onze tarieven. Ook om je aan te melden voor bijvoorbeeld een proefles kunt u contact met ons opnemen.