Flybook
Image default
Horeca

Alles mogelijk bij de catering in Drachten

Bij onze catering in Drachten zit je zeker weten goed wanneer je een evenement gaat organiseren. Het maakt dan ook niet uit wat je gaat organiseren, wij zullen voor je klaarstaan. Zo kan het zijn dat je een bruiloft gaat organiseren waar je veel mensen voor uitnodigt, of een lunch voor personeel. Wat je dan ook moet regelen of gaat vieren, wij helpen je graag als het om eten gaat. Dat is namelijk onze specialiteit. Bij onze catering in Drachten is er dan ook van alles mogelijk wat betreft het eten. We kunnen grote maaltijden verzorgen, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor een aantal hapjes. Wat je dan ook wilt, wij zullen het voor je regelen.

Alles erop en eraan

Uiteraard focust onze catering in Drachten zich het meest op het eten. Maar naast het eten moet er waarschijnlijk veel meer geregeld worden wanneer je iets organiseert waar veel mensen op af komen. Daarom bieden we ook nog allerlei attributen aan die je kan huren. Denk aan partytenten, tafels en stoelen. Het is ook mogelijk om bij ons borden en bestek te huren. Het is niet gek als je geen borden en bestek in huis hebt voor een stuk of dertig personen. Om die reden verhuren we dus ook bij onze catering in Drachten. Het is ook mogelijk om alleen te huren bij ons, dus zonder eten te hoeven bestellen.

Lekker eten

Het hoofddoel bij onze catering in Drachten is toch wel lekker eten. Daarom passen we ons graag aan op jouw wensen. Heb je bijvoorbeeld bepaalde dieetwensen of voedselallergieën? Geef die dan aan ons door. Zo zullen we ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van het heerlijke eten die onze catering in Drachten aanbiedt. Voor meer informatie kan je een kijkje op onze site nemen.