Flybook
Image default
Dienstverlening

Bekijken en bekeken worden bij dansschool Arnhem: Wensink

 

Dé Dansschool Arnhem (klik hier voor de website) is dansschool Wensink. Deze zorgt voor zelfvertrouwen op de dansvloer. Je herkent het vast wel, omdat je bij heel wat muziek kun je echt niet stil blijven staan, moét je gewoon meebewegen op de muziek. Op alle muziek. Maar dan komt je onzekerheid bovendrijven. Hoe dan? Hoe dans je op een manier dat je niet het gevoel hebt voor ‘gek’ te staan? En dat op jouw leeftijd? Hoe voorkom je dat je danst als een stijve hark? Als je gevoel voor ritme hebt, kun je dat vast wel, ritmisch meebewegen op de muziek. Maar ondanks dat hou je dat gevoel dat iedereen naar je kijkt en dentk: wat een ouwe man / vrouw, die moet echt de dansvloer niet meer onveilig maken. In je hoofd wisselen dan ook diverse onzekere gedachtes om voorrang: ‘Vooral niet te heftig bewegen, want dan denkt vast iedereen in de zaal dat ik een uitslover ben en dat op mijn leeftijd. Moet ik nu met mijn handen in de zakken dansen, is dat ‘cool’ of moet ik juist mijn handen uit mijn zakken halen omdat het anders lijkt alsof ik niet durf te bewegen? Headbangen? Zal ik gaan headbangen? Nee joh, dat is echt overdreven op mijn leeftijd.’ Toch?

Je onzekerheid verdwijnt als sneeuw voor de zon bij dansschool Wensink in Arnhem

Je bent er echt aan toe aan danslessen bij dé dansschool in Arnhem, dansschool Wensink. Want je onzekerheid speelt je al jaren geregeld parten bij elke opzwepende muziek die je hoort tijdens het uitgaan. Het is doodvermoeiend voor je, in plaats van lekker ontspannend. Dat is toch wat dansen ook voor jou zou moeten zijn: heerlijke ontspanning. Je wilt kunnen genieten van de mooie muziek en de gezellige mensen om je heen. In plaats van je onzeker voelen.

 

Dansschool Wensink in Arnhem voor alle soorten dans

Herken je je een beetje in bovenstaande? Ga dan eens naar Dansschool Wensink in Arnhem. Daar kun je echt alle soorten dansen leren. Stijldansen, van Weense wals tot Salsa, van Rock ’n Roll tot Jazz-dance of Tango. Misschien voel je wel meer voor de Mambo of is tegen alle verwachtingen in Jazz ballet wel dé dans voor jou? Start met een groepje beginnelingen zoals jij, aan een nieuw avontuur. Leer hoe je moet dansen op allerlei soorten muziek. Zodat al je wisselende gevoelens die ik zojuist heb omschreven voor altijd verleden tijd zullen zijn. En jij na slechts enkele lessen al zelfverzekerd op die dansvloer gaat staan om aan iedereen te laten zien hoe jij van muziek en dans geniet en elke dansvloer met veel zelfvertrouwen onveilig maakt.

 

Veel dansplezier!