Flybook
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dakdekker Den Haag

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker Den Haag? Dan kunt u rekenen op de service van Kewodak. Vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn kunnen we in elke situatie snel bij u voor de deur staan. Dit is erg prettig als u bijvoorbeeld met een dak lekkage komt te zitten. Kewodak Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen. Dit betekent dat wij ook midden in de nacht naar u toe komen om een lekkend dak te repareren. Zo kunt u snel weer verder met de orde van de dag en wordt verergering van de schade voorkomen.

Kewodak team

Het team van Kewodak bestaat uit toegewijde specialisten met jarenlange ervaring in het aanleggen, repareren, onderhouden en renoveren van platte daken. We zijn er voor particulieren en bedrijven, om te zorgen dat daken in optimale conditie verkeren. Of het nu gaat om een groot of een klein project, wij gaan graag de uitdaging aan en leveren gegarandeerd kwaliteit.

Beter milieu

Tijdens onze werkzaamheden houden wij uiteraard rekening met uw en onze veiligheid. Daarnaast richt Kewodak zich op duurzaamheid en verbetering van het milieu. We werken met verschillende soorten daken, die elk een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld de kwaliteit van de lucht. Zo leggen we Groene daken aan met beplanting. Dit zorgt voor een goede isolatielaag, zodat u bespaart op energie. Daarbij wordt regenwater geleidelijker afgevoerd en daalt de omgevingstemperatuur. Dit zijn allemaal grote voordelen, zowel voor uzelf als uw omgeving.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden, of over de verschillende soorten daken die wij voor u kunnen aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Ook voor een dakdekker Gouda en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

http://www.kewodak.nl/