Flybook
Image default
Zakelijke dienstverlening

Re-integratie van het tweede spoor

U heeft een medewerker die behoefte heeft aan het traject van een re-integratie van het tweede spoor te volgen. Dit kan. In het zoeken naar organisaties die begeleiding bij re-integratie tweede spoor aanbieden bent u terecht gekomen bij ADXpert. Nu vraagt u zich eventueel af, waarom zou ik voor ADXpert kiezen in het begeleiden van mijn medewerker bij re-integratie tweede spoor? Dat is een goede vraag om te stellen. Daarom zullen wij u nu uitleggen waarom het team van ADXpert bij uitstek geschikt is om uw medewerker te begeleiden bij de re-integratie tweede spoor. Ga naar de website www.werk-en-opleiding.nl voor meer informatie over re-integratie van het tweede spoor.

ADXpert voor re-integratie tweede spoor

ADXpert biedt voor re-integratie tweede spoor een doelgerichte aanpak die bovenal pragmatisch blijft. Dit doet ons team door de Oplossingsgerichte Benadering te volgen bij re-integratie tweede spoor. Ook krijgt u via ons inzet van de innovatieve vacaturebank TrajecT. De focus bij re-integratie tweede spoor zit op het vinden van ander werk en een werkervaringsplek. Beiden spelen een grote rol in het helpen van uw medewerker in verder geholpen worden bij re-integratie tweede spoor. Ook krijgt uw medewerker bij re-integratie tweede spoor multidisciplinaire ondersteuning gedurende het hele traject. Dit wordt o.a. verzorgd door onze arbeidsdeskundige, coach en psycholoog. Naar ervaring implementeren we sinds kort bij re-integratie tweede spoor ook korte en heldere communicatie tussen de werkgever en coach met behulp van een maandelijkse rapportage. Verscheidene arbeidsmarkt versterkende interventies worden in re-integratie tweede spoor geïmplementeerd voor uw medewerker. Een aantal van deze interventies zijn een sollicitatietraining en cv-check.

Aanpak re-integratie tweede spoor

Nu zullen we u kort door het proces van een re-integratie tweede spoor lopen. We beginnen de re-integratie tweede spoor met een intakegesprek met de medewerker. Vervolgens loopt de medewerker een serie van loopbaantesten door die cruciaal zijn voor re-integratie tweede spoor. Dan volgt interdisciplinair overleg tussen de psycholoog en arbeidsdeskundige en wordt het trajectplan voor re-integratie tweede spoor opgesteld. Als laatste worden de loopbaantesten besproken en de loopbaanoriëntatie voor de medewerker vervolgd en het adviesgesprek met de werkgever wordt gehouden. Hiermee is de eerste en belangrijkste module van re-integratie tweede spoor afgerond, dit duurt ongeveer 4 weken. Voor meer informatie en het vervolg van het traject, bezoek onze website.