Flybook
Image default
Bedrijven

De beste hoekanker tips

Hoekankers zijn zeer gemakkelijke onderdelen om stukken hout met elkaar te verbinden, hierdoor is het monteren zo gedaan. Deze verbindingen zijn te vinden in verschillende soorten en maten zodat elke klus kan worden gedaan! Wanneer je bezig bent met het maken van een houtconstructie wil je natuurlijk dat deze goed vast zit, een hoekanker kan gebruikt om een stevige constructie samen te stellen. Twee stukken hout die loodrecht op elkaar staan heb je zo stevig vast. De draagbalken worden aan allebei de kanten vastgemaakt aan een draagbalk, dit wordt gedaan met de hoekankers.  

Welk anker je kiest ligt aan de klus waarmee je bezig bent, ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kijk eerst of het formaat goed past bij de klus waarmee je bezig bent, kijk daarna of je er een wil gebruik met of zonder ril. Op de website van BNV Tools kun je hier natuurlijk veel meer informatie over vinden! Door alles op een rijtje te zetten kun je zo de perfecte hoekankers vinden, je kunt natuurlijk ook met iemand chatten en om een advies vragen. Dit zal zeker een handje helpen wanneer je opzoek bent naar een perfect hoekanker voor je klus.

Voor het aanbrengen van de hoekankers zijn verschillende stappenplannen beschikbaar die je kunt volgen. Wat ook belangrijk is, is het kiezen van de schroeven die je gaat gebruiken om de hoekankers aan de balken aan te brengen. Je wilt hierbij natuurlijk wel gaan voor een schroef die je verbinding nog steviger maakt dan dat hij al is. Een voorbeeld voor goede stevige schroeven zijn de Woodies houtschroeven die beschikbaar zijn in de webshop. Deze schroeven zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten en kunnen worden gebruikt in verschillende situaties. Er is ook een model dat ideaal is voor hout en het aanbrengen van hoekankers! Neem een kijkje op de site en bestel de perfecte spullen voor jou klus.

http://www.bnvtools.nl