Flybook
Image default
Bedrijven

Gebak Bestellen

Gebak Bestellen

Gebak Bestellen Bij Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u heerlijk gebak bestellen en laten bezorgen door heel Nederland, België en Duitsland. Wat het gebak van Brievenbus Banket uniek maakt is dat het precies in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt.

Taart Door De Brievenbus

Verschillende Maten Doosjes

Bij Brievenbus Banket maakt u een keuze uit verschillende soorten en maten taart per post. Er zijn drie verschillende maten brievenbus doosjes waaruit u kunt kiezen:

 • A6-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket één stuk gebak in verzendt.
 • A5-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket twee stuks gebak in verzendt.
 • A4-formaat brievenbus doosje waar Brievenbus Banket vier stuks gebak in verzendt.

Verschillende Smaken Gebak

Als u een maat heeft uitgezocht kunt u kiezen om de brievenbus doosjes te vullen met de volgende soorten gebak:

 • Chocolade Banket: een smeuïge Brownie per post met een extra laag Chocolade glazuur over de bovenkant. Heerlijk met de koffie of thee, maar ook zeker aan te raden als nagerecht.
 • Walnoot Sinaasappel Banket: de meest luxe taart per post van Brievenbus Banket. Het gebak doet denken aan een carrotcake zonder wortel en bevat heerlijke koekkruiden en ingrediënten.
 • Kaneel Banket: ambachtelijk meegebakken Kaneel granulaat korrels door het deeg en over de bovenkant heen gestrooid zorgt dat dit gebak een smaakexplosie aan de smaak Kaneel geeft.
 • Haagsche Hopjes Banket: een bekend Haags snoepje omgetoverd in een heerlijk gebakje om te nuttigen tijdens de koffie en een perfect cadeautje voor de personen die het snoepje al lekker vinden.

In het A5 en A4 brievenbus doosje kunt u er ook voor kiezen om verschillende soorten gebak te combineren in een combinatie box, dit geeft u minder keuze stress en zo kunt u meer smaken gebak in hetzelfde doosje laten leveren dat door de brievenbus past. Als u een keuze wilt maken tussen de verschillende soorten en maten gebak kunt u hier alles bekijken.

Voordelen Levering Door De Brievenbus

Ontvanger hoeft niet te wachten op bezorger.

Er zijn veel voordelen aan een levering door de brievenbus, maar het grootste voordeel is absoluut dat de ontvanger van de taart door de brievenbus niet meer uren hoeft te wachten op een bezorger. Omdat het pakketje door de brievenbus past kan de gelukkige ontvanger van het brievenbusgebak zijn of haar tijd aan andere, leukere dingen besteden.

Same Day Bezorging

Omdat Brievenbus Banket samenwerkt met de betere bezorgpartners kan zij u een Same Day Bezorging aanbieden. Dit houdt in dat u voor 10:00 ’s ochtends gebak kunt bestellen en dit dezelfde dag nog laat afleveren bij u thuis of bij een andere ontvanger binnen Nederland.

Next Day Bezorging België

Brievenbus Banket is van oorsprong een Nederlandse webshop, maar omdat Brievenbus Banket sterke bezorgpartners heeft kan zij naar de zuiderburen de volgende dag al alle pakketjes laten afleveren, wel zo leuk als u familie vlak over de grens heeft en ze eens een presentje wilt sturen.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Voor de mensen die overdag werken of om andere redenen geen tijd hebben om het web af te speuren naar leuke cadeautje of lekkere snacks voor henzelf heeft Brievenbus Banket ook de optie om tot 23:59 een gebakje te bestellen en deze de volgende dag al te laten afleveren op het aangegeven adres in Nederland. Tegenwoordig zijn veel mensen overdag druk of met andere belangrijke dingen bezig, bij Brievenbus Banket kunt u in ieder geval op uw gemak en rustig aan de producten bekijken en een keuze maken tot 23:59.

Brievenbus Cadeau

Cadeau Over De Grenzen

Met slechts een paar klikken op de muis of uw scherm verstuurd u al een brievenbus cadeau binnen Nederland, maar óók naar België of Duitsland. Perfect voor als u vrienden of famillie heeft die bijvoorbeeld jarig zijn of gewoon zomaar omdat u hen wellicht mist. Door de snelle levertijden ook over de grens bent u er van verzekerd dat de ontvanger snel en zorgvuldig zijn of haar cadeau per post krijgt en deze zal het zeker waarderen.

Verschillende Momenten Voor Een Brievenbus Cadeau

Eigenlijk is het altijd leuk om een brievenbus cadeau te versturen of te ontvangen. De reactie’s zoals wij deze teruglezen op de review sites over Brievenbus Banket zijn erg goed, zo scoort Brievenbus Banket een 9,4/10 punten als klant waardering. Maar voor het gemak geven wij u een aantal voorbeelden van wat leuke dagen of momenten zijn om een cadeau per post van Brievenbus Banket te versturen aan iemand, namelijk:

 • Verjaardag Cadeau
 • Kraam Cadeau
 • Beterschap Cadeau
 • Bedankt Cadeau
 • Valentijns Cadeau
 • Moederdag Cadeau
 • Vaderdag Cadeau
 • Sinterklaas Cadeau
 • Kerst Cadeau

Zakelijk Bestellen Bij Brievenbus Banket

Relatiegeschenken

Bedrijven die al een tijd meegaan weten dat het bestellen van relatiegeschenken behoorlijk stressvol kan zijn. Het belang om origineel te blijven is een ongeschreven belangrijke regel binnen de zakelijke markt. U wilt natuurlijk dat uw relaties die iets krijgen opgestuurd zeer positief reageren en eventueel een samenwerking nog langer voortzetten.

Bij Brievenbus Banket besteld u een origineel, maar vooral ook lekker brievenbus cadeau voor uw relaties. Deze relatiegeschenken kunt u eventueel personaliseren met bijvoorbeeld eigen logo op de brievenbus doosjes of een ansichtkaart in eigen huisstijl. Hiervoor dient u wel op tijd contact op te nemen met de klantenservice van Brievenbus Banket. Spoedzending? Geen probleem, Brievenbus Banket heeft altijd standaard anisichtkaartjes in huis met haar logo, waar ook uw bedrijfslogo op geprint kan worden, zo bent u er altijd van verzekerd dat u een origineel relatiegeschenk verstuurd naar uw zakelijke contacten.

Cadeau Voor Thuiswerkend Personeel

Ook uw collega’s of personeel thuis verdienen het om een hart onder de riem te krijgen. Ze werken al langere tijd binnen en missen zeer waarschijnlijk het persoonlijk contact van de werkvloer. Teams, Zoom of Google meetingen kunt u een stuk gezelliger maken met een gebak van Brievenbus Banket. Inmiddels hebben veel bedrijven en instanties al deze service van Brievenbus Banket gebruikt en de reactie’s zijn alleen maar positief. Het samen vieren van iets met normaal een stuk gebak in de bedrijfskantine moet nou eenmaal tegenwoordig via het scherm, dus maak ook deze ervaring even leuk met een taart per post van Brievenbus Banket. 

Voor meer informatie omtrent zakelijke bestellingen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brievenbus Banket, deze helpen u doorgaans binnen één dag en bespreken graag met u alles door zodat zij een passende offerte op maat voor u kunnen maken.

https://www.brievenbusbanket.nl