Flybook
Image default
Dienstverlening

Gegarandeerde veiligheid dankzij Verkeersregelaar in Delft

Voor een veilige doorvoer van verkeer moet u bij de beste verkeersregelaar in Delft zijn. Wij zorgen dat het verkeer goed hervat wordt en dat er een goede doorloop is. Voor meerdere omstandigheden, denk hierbij aan een ongeluk, festival of verbouwing. Waarbij er continue grote voertuigen in uit moeten. Voor deze omstandigheden zijn wij de aangewezen persoon om u verkeer te regelen. Waarbij de veiligheid van de mensen bij ons voorop staat, en iedereen gewoon zijn of haar werk goed kan doen. Wij beschikken over de juiste attributen en hebben alles zelf bij de hand. Zo hebben wij dranghekken en lint om wegen af te zetten, en duidelijk omleidingen aan te geven. 

Waarom kiezen voor ons

Om te beginnen is een verkeersregelaar in dienst nemen je enige optie, omdat je zelf niet het verkeer mag regelen en je bevoegd moet zijn. Doe je dit niet dan staan daar flinke boetes op wanneer hoger instanties daar lucht van krijgen. Laat het daarom altijd aan ons over, al onze werknemers hebben de juiste certificaten en zijn dus bevoegd. Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar omdat je nooit weet wanneer je een verkeersregelaar nodig gaat hebben. Wij zijn er ook voor verbouwingen en zorgen er dan voor dat in en uitvoer van grote machines soepel verloopt.

Verkeersregelaar bij Festivals

Wij regelen ook graag het verkeer bij festivals zodat iedereen veilig het terrein verlaat. En het verkeer ook gewoon goed hun route kan vervoeren en bekijken de situatie van te voren goed. Zo is het belangrijk dat ambulancepersoneel goed in en uit kan mocht er wat gebeuren, en auto’s gewoon hun route kunnen vervolgen met een omweg. En daarnaast hebben wij een communicatiesysteem waardoor al onze medewerkers met elkaar in contact zijn. En elkaar kunnen helpen wanneer dat nodig is en ook gelijk andere instanties erbij kunnen halen als er wat gebeurd.