Flybook
Image default
Dienstverlening

Het meest originele huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is het mooiste dat u kunt krijgen tijdens uw bruiloft, op het ja-woord na dan! Vaak vinden mensen het lastig om een heel origineel huwelijkscadeau te bedenken. Vaak wordt er daardoor toch maar gewoon geld of een bos bloemen gegeven. Het bedenken van een origineel huwelijkscadeau hoeft echt niet zo moeilijk te zijn als het klinkt! Jilster heeft voor u het voorwerk al gedaan en weet het bruidspaar enorm te verrassen met een gigantisch origineel huwelijkscadeau. Wij bieden nu verschillende glossy’s als huwelijkscadeau aan, waardoor u altijd wel een goede indruk zult maken op de bruiloft. De glossy kunt u helemaal zelf samenstellen, waardoor het echt een persoonlijk cadeau zal gaan worden.

Een persoonlijk huwelijkscadeau

Een tijdschrift als huwelijkscadeau, hoe origineel kan je zijn?! Met dit cadeau zult u anderen versteld laten staan, zonder dat het uzelf veel tijd en moeite kost om het cadeau te ontwikkelen. Daarnaast is het maken van een glossy ook nog eens een erg leuke bezigheid. Zo wordt u uitgedaagd om op zoek te gaan naar de leukste momenten tussen u en het bruidspaar, al deze momenten kunt u vervolgens vastleggen in de glossy, waardoor deze erg persoonlijk zal worden. Uiteraard kunt u de glossy aanvullen met zoveel foto’s als u zelf wilt, maar bewaar de mooiste foto natuurlijk voor de cover!

Resultaat staat voorop!

Jilster vindt het erg belangrijk dat u tevreden zult zijn over het resultaat en de kwaliteit van de glossy. Dat is dan ook de reden dat wij u eerst een proefglossy zullen sturen. Deze krijgt u vlot op uw deurmat en kunt u vervolgens helemaal doorlezen en bekijken of u tevreden bent over de foto’s, teksten en de kwaliteit van de glossy zelf. Wanneer u helemaal tevreden bent, zullen wij de definitieve glossy naar u opsturen die u vervolgens aan het bruidspaar kunt geven. Mochten er nog dingen zijn waar u minder tevreden over bent, meld het dan bij ons. Wij zullen er dan alles aan doen om dit te veranderen en u wel helemaal tevreden te stellen!

Neem snel een kijkje op onze site

Wanneer u een glossy als huwelijkscadeau wilt gaan geven, kunt u een kijkje nemen op onze website. Daar staat alle informatie die u nodig hebt om dit te gekke huwelijkscadeau te maken. Wij zijn alvast erg benieuwd naar de reactie van het bruidspaar op de glossy die u hen zal geven!