Flybook
Image default
Bedrijven

Het smoothie dieet van DrVeggie

Iedereen is er wel eens mee bezig; afvallen. Voor de één is dit heel makkelijk, voor de ander ontzettend lastig. Daarbij is het ook zo dat de meeste dieeten niet (voor lang) werken. Een smoothie dieet van DrVeggie is in dit geval een goed idee, omdat je hierbij enkel gezonde smoothies drinkt.

 

 

Hoe werkt het?

Het dieet, de Ontgiftingskuur, helpt je lichaam met het afvoeren van de afvalstoffen. Ook is het een goed begin om de gezonde leefstijl te volgen, of om die nog langer vol te kunnen houden. Je dwingt jezelf tijdens zo’n kuur namelijk om enkel de smoothies en shots te drinken, en verder niets te eten. Geen verzadigd vet, geen vlees, geen suikers en geen alcohol.

 

 

Verschillende boxen

Er zijn boxen voor 3, 5 en 7 dagen te bestellen. De dagen zien er bij de verschillende boxen hetzelfde uit; Wanneer je wakker wordt neem je eerst een glas warm water en je verdeeld een aantal smoothies over de dag, tussendoor neem je een aantal shots. De dag sluit je af met een kop thee.

 

 

Voorbereiding

Het is belangrijk je lichaam al te laten wennen aan het nieuwe eetpatroon. Het is dan ook het beste om een aantal dagen voordat je begint alleen nog maar eerlijke producten te eten.

 

 

  • Het is aan te raden om 7 dagen voordat je begint al te beginnen met het afbouwen van bepaalde producten. Zo kun je vanaf dat moment het bestel frisdranken, gebakjes eten uit de frituur, maaltijdzakjes, zoute snacks en alcohol laten staan.

 

  • Vanaf 5 dagen is het aan te raden daar alle soorten koffie, producten met witmeel en ondoorbakken vlees aan toe te voegen.

 

  • En bij de 3 dagen is het het beste wanneer je stopt met het eten van tarwebrood, zuivel en alle soorten pasta.

 

 

Na de detox

Door een week lang een nieuw patroon aan te houden dat bestaat uit verschillende salades, groenten (het liefst gestoomd), fruitoorten, eieren, peulvruchten, soorten vis en gevogelte leert je lichaam je nieuwe patroon herkennen.

 

https://drveggie.nl/