Flybook
Image default
Woning en Tuin

Mozaiek tegels zorgen voor een Zuid-Europese sfeer in je tuin

Bij mozaiek tegels denken mensen vaak om Zuid-Europese landen waar ze op vakantie zijn geweest. Het trekt je weer helemaal terug in die heerlijke vakantiesferen. Van die mooie tijd die je had in Spanje. Ook in landen als Marokko en Tunesië weten ze precies hoe ze gebruik moeten maken van de prachtige mozaiek tegels. Dus wil je je mooie vakantieherinneringen iedere keer dat je de tuin in loopt weer oproepen? Ga dan voor mozaiek in de tuin!

Waar kun je mozaiek tegels gebruiken?

Het maakt niet uit waar je ze wilt gebruiken, het geeft altijd een bijzondere sfeer aan je tuin. Wil je het subtiel houden? Plak dan wat steentjes op bloempotten die je in de tuin hebt staan. Ook de lelijke muur van de berging kun je op een mooie manier verbergen. Creeer een mooi ‘schilderij’ van de mozaiek tegels en plak deze op de muur. Je kan maken wat je wilt, want de steentjes komen in alle kleuren die je kan bedenken. Dus laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste patronen.

 

Ook leuk in huis

De mozaiek tegels hoef je natuurlijk niet (alleen) in de tuin te gebruiken. Het is aan de steentjes is dat je ze overal en altijd kunt gebruiken. Ook de keuken en de badkamer lenen zich perfect voor de steentjes. Maar ook de hal bijvoorbeeld. Voor mensen met durf en die niet bang zijn voor kleur, is het gebruik in de woonkamer zeer aan te raden! Maar ook hier kan je kiezen voor subtiel Maak bijvoorbeeld een uniek fotolijstjes door de steentjes er op te plakken. Laat je fantasie de vrije loop!

https://www.topmozaiek24.nl/